>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Zakłady by ADAM92

adam92 266

adam92

Użytkownik
Witam wszystkich bukmacherów , jestem tutaj od paru dni . Postanowiłem poprowadzić swój notes z typami jakimi gram . Może komuś pomogę się lekko wzbogaci . Moim celem jest bycie na plus . Prowadzę także fan page i tam mam swoje zakłady oraz konkursy . Jeżeli ktoś by chciał pisać na private .

adam92 266

adam92

Użytkownik
1 zakład

Hamburger - Hertha ⛔
Typ: 2
Kurs: 2.63⛔
Bukmacher: Bet365
Jakaś niespodzianka niedzielnego meczu niemieckiej Bundesligi . Hertha , która jest aktualnie na fali niemieckiej lidze mierzy się ze średniakiem tej ligi . Patrząc na H2H ostatnich 5 spotkań to Hertha w tym prowadzi 5:0 . Klub z Berlina po porostu umie zwyciężać z zawodnikami trenera Bruna Labbadia . Gospodarze od 3 spotkań nie potrafią wygrać , gdzieś sie zablokowali i uważam , że to bedize dość długa blokada . Oglądałem ich kilka ostatnich meczy poziom bardzo słaby . Natomiast &quot; Stara Dama &quot; ostatnio co mecz to lepiej rozkręcili się chłopaki na dobre . Oto ostatnie 5 meczy pomiędzy tymi zespołami :
Hertha - Hamburger 3:0
Hamburger - Hertha 0:1
Hertha - Hamburger 3:0
Hamburger - Hertha 0:3
Hertha - Hamburger 1:0
Co zauważyłem , Hamburger nawet nie strzelił ani jednej bramki &quot;Starej Damie&quot; w ostatnich 5 spotkaniach . Dla mnie BET DNIA , polecam .

⛔⛔⛔

adam92 266

adam92

Użytkownik
2 zakład

Willem II - Ajax

typ : Mili strzeli ✅

kurs : 2.40 ✅

Bukmacher : BET365

Arek w bardzo dobrej formie strzela bramki co mecz a co najlepsze z druzyna gospodarzy od 3 meczy , które ozegrali miedzy soba Mili zawsze wpisywał sie na liste strzelców . Dzisiaj strzeli minimum jednego gola , dla odwazniejszych mozna skusić sie na overa 1,5 gola Arka . Ja gram mniej ryzykowny kurs z wysokim kursem jak dla mnie . Polecam zakład .

adam92 266

adam92

Użytkownik
3 zakład

Eibar - Barcelona

typ : Suarez strzeli bramke ✅

kurs : 1,61✅

Bukmacher : BET365

Jak dla mnie jeden z pewniejszy typowów dzisijszego dnia , Suarez idzie na króla strzelców ligi , wszyscy z barcy mu pomagaja aby zdobył ten tytuł . Oddawane sa mu karne itp. , Messi i spółka bardzo pomagaja Luizowi nad strzelaniem bramek . Każdy wie , że barca jest w wiśmienitej formie i dzisiaj napewno bedzie barca miala z 2-3 bramki strzelona i nie wyobrażam sobie zeby Suarez nie byl na liscie strzelców . Polecam !

✅✅✅

adam92 266

adam92

Użytkownik
5 zakład

Gijon - Bilbao

typ : Aduris strzeli bramke⛔

kurs : 1.95⛔

bukmacher : Bet365

Suarez juz strzelił mi bramke teraz kolej na Aduriza , wydaje mi się jeszcze łatwiejszy typ niż na Suareza . Gijon to druzyna która traci mnóstwo bramek w lidze . Na 27 meczy rozegranych ma stracona aż 47 bramki jest to 3 druzyna w lidze z najwiekszym bilansem straconych bramek . Także obrona nie jest dziurawa co napewno Aduriz wykorzysta . W tym spotkaniu widzę jakies 2-3 zero dla Bilbao i napewno Aduriz sie wpisze na liste strzelców . Polecam !
⛔⛔⛔

adam92 266

adam92

Użytkownik
7 zakład
Inter - Palermo
typ : powyżej 4.5 kartki
kurs : 1.72
Linia mega niska jak na ten mecz , tylko 4,5 kartki ? pff miedzy tymi zespołami zawsze linia 4,5 kartki była pokryta i na pewno dzisiaj tez na luzie ją pokryją tym bardziej , że smierdzi mi tu remisem . Inter gra w kratke nie ma roznej formy a Palermo broni sie przed miejscem spadkowym także chłopaki beda dzisiaj walczyć jedni i drudzy . A każdy wie jak walka w lidze włoskiej wygląda . Polecam

Do góry Bottom