>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Zakłady bukmacherskie .

adam150392 78

adam150392

Użytkownik
Cześć , postanowiłem na poważnie zacząć typować i dorobić sobie do wypłaty kilka stówek . Będę tutaj podawał swoje typy , najczęściej będą to single lub duble .
Bukmacher w którym będę typował to Bet365 , budżet mój zaczynam od niewielkiej sumy 100 zł .

adam150392 78

adam150392

Użytkownik
1 ZAKŁAD
???? Haase R. - Souza J. 1 ⛔
AKO : 1,40
STAWKA : 50 zł
EWG : 70 zł ⛔
⛔70

Analiza : Haase zdecydowany faworyt , o klasę lepszy zawodnik . Sam ranking dużo mówi , Haase zajmuje 45 miejsce a Souza 129 . Zawodnicy stoczyli już ze sobą 2 razy pojedynek i dwa razy wygrał Haase . Mój typ zdecydowanie na Haase .
Strasznie dziwny mecz , Hasse w 1 secie prowadził 5:4 i miał na przełamaniu 40:0 i jeszcze przegrał gema oraz pierwszego seta . A 2 set to w ogóle jakiś dziwny w jego wykonaniu . Duzo osób pisał o jakiejś ustawce tego meczu , ale ja jakoś specjalnie nie wierze w to . Trudno zakład na minus .

adam150392 78

adam150392

Użytkownik
2 ZAKŁAD

Zenit St. Petersburg - Borussia Dortmund uner 3,5⛔
Olympiakos Piraeus - Manchester 2 &lt;remis nie ma zakładu&gt;⛔

AKO :2,10
STAWKA : 50 zł
EWG : 105,18⛔⛔⛔

Analiza : W meczu Zenitu z BVB podejrzewam remis jakiś 1:1 . Moim zdaniem nie będzie tam zbyt wiele bramek , a jak już to może jakieś 2 gole . Buki za under 3,5 daja , aż 1,42 , więc wziąłem to praktycznie w ciemno .
Drugim mecz jest niby wygrana Diabłów , ale wolałem dać typ z remis nie ma zakładu .

Do góry Bottom