>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zakłady bukmacherskie we Francji

deloo 7

deloo

Użytkownik
Witam, mam pytanie do osób troche zorientowanych jak wyglada stawianie zakładów na terenie Francji.
Za kilka dni wyjezdzam tam na dwa miesiące i musze to wiedziec, czytalem ze jest tam podobna ustawa do naszej i niektore firmy sie tam zarejestrowaly i maja domeny z koncowka .fr
Sam obecnie gram teraz w betsafe i bet365 a z tego co wiem to te firmy sie we Francji nie rejestrowaly, tak wiec czy granie u tych bukmacherow moze sie wiazac z jakims ryzykiem? czy ta ustawa to podobny bubel jak u nas?

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Tylko Betsson oraz Bah nie chodzą, z resztą jest ok, sam śmigam po stronach jak i gram u bukmachera internetowego.

Nie wiem gdzie będziesz, ale ja jestem na wiosce i jest tutaj taki mały bukmacher, który na pewno jest powiązany z FDJ [ Francaise des Jeux ], która zajmuje się grami losowymi i tego typu sprawami we Francji.Nie wiem ile u nich wynosi podatek.

Ja przez internet gram bez problemu także Ty raczej też nie powinieneś mieć problemów.

http://i55.tinypic.com/axdy6f.png

deloo 7

deloo

Użytkownik
dzieki Qozi, mam jeszcze pytanie czy przez neta grasz u bukmacherow ktorzy maja strony z koncowkami .fr czy tez u tych ktorzy sie we Francji nie zarejestrowali bet365.com betsafe.com itp, jak z tym jest?

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Cześć,

Dopiero dziś zauważyłem wpis.

Trochę nie rozumiem pytania, otwiera mi się każdy bukmacher [ prócz tych, które wymieniłem wyżej ] i z części z nich korzystam także nie ma z tym problemu.Co do tych końcówek [ nie wiem jak to się nazywa w środowisku internetowym ] to wszystko jest tak jak zawsze, tak jak bukmacher ma wszędzie.

PS. W jaki rejon Francji się wybierasz ? [ Może być info na PW ].

Pozdrawiam.

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
To się nazywa domena ;)
Dzięki.

Już wiem o co Ci chodzi kolego.Na pewno czytałeś temat o legalnych e-bukmacherach i informacje dotyczące francuskich stron bukmacherów.Owszem, istnieją takie i normalnie francuska społeczność może na nich obstawiać tyle, że kursy są znacznie niższe [ możesz sobie sprawdzić porównując ], ale pocieszę się bo chciałem się zalogować to od razu przerzuciło mnie do &#39;&#39;polskiej wersji&#39;&#39; Bwina [ bo tego bukmachera sprawdzałem ], tej której używasz w Polsce.Jakby to tak na chłopski rozum wytłumaczyć to do Bwina z końcówką fr są prawdopodobnie &#39;&#39;przypisani&#39;&#39; tylko Francuzi i tylko oni mają tam możliwość legalnej gry, zaś My działamy na normalnej wersji, jakby powiedzieć w jednym słowie to są to jakby odrębne środowiska dla różnych nacji, krajów.

Nie wiem czy rozumiesz moją dedukcję [ może trochę namieszałem ], ale nie masz się o co martwić.

pablozks 4

pablozks

Użytkownik
witam, moze jest tu ktos kto mieszka we francji i powie mi jakie sa tam firmy bukmacherskie naziemne procz FDJ? slyszalem ze w PMU moznaz jeszcze obstawiac mecze, ale z jak to nie wiem bo ta firma slynie glownie z wyscigow konnych. pozdrawiam ze slonecznego paryza

Do góry Bottom