0 majorcom Użytkownik Październik 23, 2015 #1 Witam. Gram na Bet365, i jak mam 5 zdarzeń a tylko przeważnie 3 wchodzą to jaki typ zakładu jest najlepszy? średnie kursy meczu to 1,50 -2,00.
Witam. Gram na Bet365, i jak mam 5 zdarzeń a tylko przeważnie 3 wchodzą to jaki typ zakładu jest najlepszy? średnie kursy meczu to 1,50 -2,00.
J 316 jarekrk Użytkownik Październik 23, 2015 #3 Nie da się napisać jaki jest najlepszy, po prostu taki któego jesteś pewny. Ale jak napisał WRTU GRAJ SINGLE ????
Nie da się napisać jaki jest najlepszy, po prostu taki któego jesteś pewny. Ale jak napisał WRTU GRAJ SINGLE ????
0 majorcom Użytkownik Październik 23, 2015 #4 kurcze to się nie opłaca, wyliczyłem że te średnie kursy 3 wejdą 2 przegrane to będę 1zł na minusie przy wpłacie 2 zł na mecz po każdym kuponie. trzeba minimum 80% trafień mieć żeby był zysk. Dzięki za info
kurcze to się nie opłaca, wyliczyłem że te średnie kursy 3 wejdą 2 przegrane to będę 1zł na minusie przy wpłacie 2 zł na mecz po każdym kuponie. trzeba minimum 80% trafień mieć żeby był zysk. Dzięki za info