B 0 black_sabbath1 Użytkownik Wrzesień 9, 2015 #1 Witam czy jest buk który ma ofertę 1Xlub2&over1,5 ? jeżeli jest to który ? pozdrawiam
4,5K benek_27 Forum VIP Wrzesień 9, 2015 #2 Witam czy jest buk który ma ofertę 1Xlub2&over1,5 ? jeżeli jest to który ? pozdrawiam Kliknij aby rozwinąć... 1, X lub 2 jak mniemam. Tak, jest kilka firm z taką ofertą: - Betsafe, - Betano, - Expekt, - Betsson, Przejrzyj oferty wyżej wymienionych, a któryś z nich na pewno wpadnie Ci w oko. Ponadto jak sobie przypomnę więcej bukmacherów, to wrzucę tutaj.
Witam czy jest buk który ma ofertę 1Xlub2&over1,5 ? jeżeli jest to który ? pozdrawiam Kliknij aby rozwinąć... 1, X lub 2 jak mniemam. Tak, jest kilka firm z taką ofertą: - Betsafe, - Betano, - Expekt, - Betsson, Przejrzyj oferty wyżej wymienionych, a któryś z nich na pewno wpadnie Ci w oko. Ponadto jak sobie przypomnę więcej bukmacherów, to wrzucę tutaj.
B 0 black_sabbath1 Użytkownik Wrzesień 9, 2015 #3 tak tak 1, X lub 2 ???? spoko dzięki ja znalazłem coś takiego jak Bet3000 ale nie wiem co to za wynalazek. i jeszcze na BetBright też nie znam hmm
tak tak 1, X lub 2 ???? spoko dzięki ja znalazłem coś takiego jak Bet3000 ale nie wiem co to za wynalazek. i jeszcze na BetBright też nie znam hmm
4,5K benek_27 Forum VIP Wrzesień 9, 2015 #4 tak tak 1, X lub 2 ???? spoko dzięki ja znalazłem coś takiego jak Bet3000 ale nie wiem co to za wynalazek. i jeszcze na BetBright też nie znam hmm Kliknij aby rozwinąć... O Bet3000 poczytasz w tym temacie: klik. Natomiast BetBright nie znam. Zalecam zajrzeć najpierw na bukmacherów, których podałem wyżej
tak tak 1, X lub 2 ???? spoko dzięki ja znalazłem coś takiego jak Bet3000 ale nie wiem co to za wynalazek. i jeszcze na BetBright też nie znam hmm Kliknij aby rozwinąć... O Bet3000 poczytasz w tym temacie: klik. Natomiast BetBright nie znam. Zalecam zajrzeć najpierw na bukmacherów, których podałem wyżej
4,5K benek_27 Forum VIP Wrzesień 9, 2015 #6 zajrzałem i nic ciekawego niestetty Kliknij aby rozwinąć... Głównie podstawowe ligi mają dostępne tego typu zakłady: Ekstraklasa, Premier League, La Liga, Ligue 1, Serie A, Bundesliga czy też turnieje typu Liga Mistrzów, Euro, eliminacje etc. Czasami też i inne, ale rzadziej. Niestety na niszowe rozgrywki trudno będzie znaleźć bukmachera z taką ofertą.
zajrzałem i nic ciekawego niestetty Kliknij aby rozwinąć... Głównie podstawowe ligi mają dostępne tego typu zakłady: Ekstraklasa, Premier League, La Liga, Ligue 1, Serie A, Bundesliga czy też turnieje typu Liga Mistrzów, Euro, eliminacje etc. Czasami też i inne, ale rzadziej. Niestety na niszowe rozgrywki trudno będzie znaleźć bukmachera z taką ofertą.
B 0 black_sabbath1 Użytkownik Wrzesień 9, 2015 #7 znalazłem jeszcze planetwin365, ale te dwa wczesniejsze maja sporą ofertę, od razu nie pomyślałem ale jest jeszcze przecież betbrain do pomocy heh dzięki za pomoc temat do zamknięcia Pozdrawiam
znalazłem jeszcze planetwin365, ale te dwa wczesniejsze maja sporą ofertę, od razu nie pomyślałem ale jest jeszcze przecież betbrain do pomocy heh dzięki za pomoc temat do zamknięcia Pozdrawiam