>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zakład złożony

L 1

luqas87

Użytkownik
Pamiętam, że jak byłem młodszy totomix oferował rozpiski systemowe np. 3 z 6 itp. Pamiętam z jakiejś ulotki, gdzie był podany przykład to kursy na takiej rozpisce są dodawane a nie mnożone czyli 1,5+1,5+1,5. Czy tak jest obecnie i gdzie mogę znaleźć taką ofertę ?

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Chyba żartujesz?
Ręki sobie nie dam uciąć bo nigdy nie słyszałem o takim rozpisie w Totomixie ale... zastanów się o czym piszesz.
Gdyby taki system funkcjonował w 3 zakładów o kursie 1,01 wyszłoby Ci AKO 3,03 :|
Nikt by inaczej nie grał ;)
Chyba, że były postawione jakieś dodatkowe warunki ale i tak BARDZO wątpię w istnienie takiego systemu

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Pamiętam, że jak byłem młodszy totomix oferował rozpiski systemowe np. 3 z 6 itp. Pamiętam z jakiejś ulotki, gdzie był podany przykład to kursy na takiej rozpisce są dodawane a nie mnożone czyli 1,5+1,5+1,5. Czy tak jest obecnie i gdzie mogę znaleźć taką ofertę ?
System 3 z 6 to masz kombinację C (6 , 3) = 6!/[3!(6-3)!] = 20 kombinacji.
Chyba Ci się pomyliło ;) w Totomix i STS pokazywali SUMĘ możliwych wygranych z kombinacji. (dajmy stawka 10zł/kombinację)
Przykład: (żeby nie było dużo pisania kombinacja 2 z 3)
A - M. United- Liverpool @1 - 2,00
B - Blackburn - Chelsea (-1) @ 2 - 2.00
C -Fulham - City X - 3.00
Kombinacje i ich kursy wyglądają tak:
A*B= 4.00 x [10zl] = 40zł
A*C = 6 x [10]zł = 60zł
B*C = 4 x [10zł]= 40zł
==================
(A*B)+(B*C)+(A*C) = 140 zł tak pokazywał (tylko kolumnowo i bez znaków +) STS i millenium sumę możliwych wygranych z kombinacji
Na bank nie może być dodawania kursów ;) (no sroki jak by &quot;wychodziły&quot; na tym firmy - taśma 5 meczy 1,01 = 5,05 dajesz to za 1000zł i masz 5050zl ;)
Wystarczy troszkę pomyśleć a wszystko będzie prostsze ;)

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
luqas87 &gt;&gt;&gt; ako , czyli akumulowany kurs ogólny powstaje jako iloczyn składowych kursów meczy jakie umieścisz na swoim kuponie wielozdarzeniowym.
Czyli gdy zagrasz 3 mecze z kursami: 1.4 ; 1.55 i 1.65 to powstanie takie ako:
1.4 x 1.55 x 1.65 = 3.58
Tak więc zawsze ako powstaje nie jako suma składowych a ich iloczyn...

Do góry Bottom