Witamm. chciałbym zasięgnąć informacji na temat zakładu wielokrotnego. Czytałem o nim, jednak nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie. Mianowicie dziś postawiłem 8 meczy w tym dwa takie, że był remis lub wygrana na jeden mecz. rzędów było tam chyba 4. Postawiłem 1,62 zł po kursie 17. W każdym razie do wygrania było ponad 20zł. Wygrałem tylko 6. zresztą dam screena niżej. Ale do rzeczy. Po pierwsze co dają te rzędy, a po drugie bardziej się opłaca dawać np w meczu 1X 12 czy X2 czy dać po prostu 2 opcje w jednym zakładzie (jako wielokrotny) i jeszcze czy ma znaczenie kolejność jak postawię? np najpierw X a później wygrana a wygrana a później X?
bo z tego co widzę to obstawiam załóżmy na jeden mecz X oraz 2. jak nie siądzie remis to siada wygrana 2. a czy byłaby różnica jakbym postawił najpierw wygrana 2 a później X, i siadło by najpierw, że wygrałem? wtedy nie miało by po co iść do remisu bo by go nie było. Nie wiem czy zrozumiale, inaczej nie umiem ???? dodaję screena i proszę o wyjaśnienie dlaczego wygralem tak mało ;c.
bo z tego co widzę to obstawiam załóżmy na jeden mecz X oraz 2. jak nie siądzie remis to siada wygrana 2. a czy byłaby różnica jakbym postawił najpierw wygrana 2 a później X, i siadło by najpierw, że wygrałem? wtedy nie miało by po co iść do remisu bo by go nie było. Nie wiem czy zrozumiale, inaczej nie umiem ???? dodaję screena i proszę o wyjaśnienie dlaczego wygralem tak mało ;c.