>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zakład systemowy 3 z 5 - potrzebna pomoc

Status
Zamknięty.
D 0

damian921013

Użytkownik
Chciałbym się was zapytać o jedno rzecz, bo nie wiem czy dobrze to rozumiem. Jeśli stawiam w Bet-at-home zakład systemowy np. &quot;Zakład systemowy 3 z 5 (10 rzędów)&quot; to oznacza ze z postawionych 5 zakładów mogę 2 przegrać i zgarnę wygraną? Dobrze rozumiem?? Jestem nowy i niewiem za bardzo jeszcze o co chodzi.

geneeric 0

geneeric

Użytkownik
Chciałbym się was zapytać o jedno rzecz, bo nie wiem czy dobrze to rozumiem. Jeśli stawiam w Bet-at-home zakład systemowy np. &quot;Zakład systemowy 3 z 5 (10 rzędów)&quot; to oznacza ze z postawionych 5 zakładów mogę 2 przegrać i zgarnę wygraną? Dobrze rozumiem?? Jestem nowy i niewiem za bardzo jeszcze o co chodzi.

Jeżeli jesteś nowy to zaopatrz się w słownik ortograficzny, spróbuj skorzystać z opcji szukaj i zacznij prawidłowo tytułować tematy. ⛔

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Nie ma znaczenia gdzie , czyli u którego buka zagrasz tym systemem pełnym 3z5 mającym 10 zakładów po 3 zdarzenia , bo do wygrania 1 z jego 10 linii , czyli 1z10 zakladów wchodzących w sklad tego systemu MUSISZ mieć poprawnie wytypowane 3 z tych 5 zdarzeń.
Jednak pamiętaj , że nawet trafienie tych 3 zdarzeń i wygranie wtedy 1 kuponu nie oznacza jeszcze wygranej w sensie finansowym , bo o tym decydują kursy granych zdarzeń , gdyż to one dają ako , czyli akumulowany kurs ogólny - po ich przemnożeniu przez siebie ( np. 1.3x1.5x1.6=3.12 jednostki a koszt gry to przecież 10 jednostek ) .
Pzdr.
edi8

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom