>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zakład "Strzelec gola"

L 45

laha

Forum VIP
W Bwin na live znajdziesz takie rzeczy ;] Chyba bez live tez ale nie jestem pewien.

Niestety raczej będą tam najbardziej bramkostrzelni..

sawas 27

sawas

Użytkownik
Chciałbym uzyskać informacje, u których bukmacherów jest możliwość obstawienia gracza, który zdobędzie bramkę. Może to być zakład &quot;Kto strzeli pierwszego/ostatniego gola&quot; lub ogólny &quot;Kto strzeli gola w meczu&quot;.
Wiem, że taka możliwość jest w Bet365 i częściowo Sportingbet. Ah właśnie - nie chodzi mi tylko o tych najbardziej bramkostrzelnych graczy. Najlepiej ten zakład wygląda właśnie w Bet365, gdzie jest wystawionych ok. 40 graczy. U którego buka sytuacja wygląda podobnie? Od biedy zadowoliłbym się mniejszą liczbą nazwisk...

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
W Bwin widziałem w tych ważniejszych ligach było kto strzeli, kto strzeli 1, kto strzeli ostatni...

endriu19 0

endriu19

Użytkownik
Chciałbym uzyskać informacje, u których bukmacherów jest możliwość obstawienia gracza, który zdobędzie bramkę. Może to być zakład &quot;Kto strzeli pierwszego/ostatniego gola&quot; lub ogólny &quot;Kto strzeli gola w meczu&quot;.

Wiem, że taka możliwość jest w Bet365 i częściowo Sportingbet. Ah właśnie - nie chodzi mi tylko o tych najbardziej bramkostrzelnych graczy. Najlepiej ten zakład wygląda właśnie w Bet365, gdzie jest wystawionych ok. 40 graczy. U którego buka sytuacja wygląda podobnie? Od biedy zadowoliłbym się mniejszą liczbą nazwisk...
no ja ci polecam bet365... mi dobrze nieraz idzie typowanie strzelców, jest ich bardzo wielu :spokodfhgfh:

zioloziolo 7

zioloziolo

Użytkownik
ja również polecam bet365, jest nawet na zakład strzelców w Angielskiej 4 lidze ????
a czasami można niezły kurs ustrzelić tak jak ja ustrzeliłem M.Bradleya (Heerenven) (kurs 7.50 ???? )

sawas 27

sawas

Użytkownik
hehe sawas kolejny bonus chcesz wyciagnac na tym ???? ?
Tak, z Bet365 chyba już przystopuję, bo &quot;co za dużo to ...&quot; :jezora:
A jak wygląda ta oferta? Sporo strzelców czy raczej kilku popularniejszych zawodników? Teraz nie ma specjalnie żadnego zdarzenia, więc nie sprawdzę sam...

sawas 27

sawas

Użytkownik
Aha, w takim razie bardzo dziękuję za info, ale czekam jeszcze na inne propozycje buków, gdzie taki zakład jest dostępny.

sztandi 66

sztandi

Użytkownik
W sumie mnie też interesuje ten zakład, więc na razie mamy Bet365, Gamebookers i WlliamHilll, ale bez bonusa. Więc ludzie pisać co wiecie?

Do góry Bottom