>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zakład specjalny - reprezentacja

J 0

januszek

Użytkownik
Witam, na bwin spotkałem się z interesującą ofertą dotyczącą meczów reprezentacji. Jest pytanie czy Polska strzeli bramkę w meczach z Ukrainą bądź Australią? Kurs na tak 1,72. Z kolei za to, że Polska nie strzeli bramki z Ukrainą jest kurs 8,00 i na to że nie strzeli bramki z Australią też kurs 8,00
Można dać np.
100 zł x 1,72
30 zł x 8 z Ukrainą
30 zł x 8 z Australią
i niezależnie od tego co się stanie można zawsze wyjść na plus (mniejszy bądź większy). Czy się mylę? Czy nie uwzględniłem jakiegoś scenariusza?

niesmak_1984 0

niesmak_1984

Użytkownik
Witam, na bwin spotkałem się z interesującą ofertą dotyczącą meczów reprezentacji. Jest pytanie czy Polska strzeli bramkę w meczach z Ukrainą bądź Australią? Kurs na tak 1,72. Z kolei za to, że Polska nie strzeli bramki z Ukrainą jest kurs 8,00 i na to że nie strzeli bramki z Australią też kurs 8,00
Można dać np.
100 zł x 1,72
30 zł x 8 z Ukrainą
30 zł x 8 z Australią
i niezależnie od tego co się stanie można zawsze wyjść na plus (mniejszy bądź większy). Czy się mylę? Czy nie uwzględniłem jakiegoś scenariusza?
nie że nie strzeli tylko BEZ GOLA W MECZU a to chyba różnica????
np POLSKA-UKRAINA 0:1 i zakłady twoje przegrane

telewizor 24

telewizor

Użytkownik
Uprzejmie informujemy, że oferta na zakład: (Kiedy Polska strzeli pierwszego gola w meczu z Ukrainą (04.09.2010), dotyczy jedynie reprezentacji Polski i przedziału czasowego, w którym zostanie ewentualnie uzyskany gol.
dostałem taką wiadomość od nich .. wg mnie to jest oczywiście błąd, zakład na 1.72 zresztą został usunięty i potraktowany jako 1.0
ten został .. pewnie rozystrzygną go jak chcą po meczu .. tak czy siak przegram
kwestia tego, czy jeśli dysponuje screenami z taką odpowiedzią będę mógł się gdzieś odwołać ? powinienem wtedy wygrać ?

Do góry Bottom