>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zakład rozliczony na moja korzysc

B 39

bagadyr

Użytkownik
witam, w pewnym polskim buku rozliczyli zakład na moja korzyść chociaż był przegrany. Środki mogę wypłacić, co w przypadku gdy buk zczai się ze zakład był przegrany? Czy ktoś miał podobna sytuacje?

A 861

amigo007

Użytkownik
Zrobią ci minus. I ewentualnie zgłoszą się do banku z wnioskiem o zwrot. Miałem tak kiedyś z bwin, minus u buka. A później pismo z banku, z wnioskiem od bwin o zwrot pieniędzy. Z polskim bukiem gorzej, bo jest legalny.

zion.williamson 303

zion.williamson

Użytkownik
Jeżeli nie oddasz dobrowolnie zostaniesz oskarżony o przywłaszczenie. Identyczna sytuacja co znalezienie cudzych pieniędzy na ulicy. Znalezione nie oznacza ze są Twoje!
Druga sprawa, nie porównaj zagranicznych firm bukmacherskich z tym co jest w Polsce. &quot;polskie zakłady bukmacherskie&quot; (celowy cudzysłów) na licencji z MF to bukmacherska lichwa, a nie normalne zaklady bukmacherskie. To tak jak polski system podatkowy, ZUS, Banki w Polsce, Gospodarka, Ochrona obywatela, konsumenta, Prawo itp, itd są przeciwko obywatelom i w żaden sposób nie służą Polakom! Można powiedzieć że tak jest wszedzie na świecie, ale nigdzie nie na taką skale oraz nigdzie indziej tak duży procent społeczeństwa nie pełni roli zwyczajnego motłochu, a wierzy w to co jest tylko przekazem dla zwykłej ciemnoty. A połowa tych z tego małego procenta rozumnych (jest świadomego tego o czym tu piszę) i tak się nawet publicznie nie zająknie, bo przecież mają kredyt w banku, pracę w budżetówce itp, itd. I właśnie o to w tym wszystkim chodzi, nawet świadomych można w łatwy sposób uwiązać, tj ubezwłasnowolnic. Tak wygląda &#39;&#39;Polska Gospodarka&quot; (celowy cudzysłów ;) ), czyli zero swobody i brak wolnej woli, a głównym przekazem Biblii są właśnie te wartości, to jest i ma być zawsze #1 dla człowieka, do tego tylko i wyłączanie mamy dążyć. Tyle, że malo kto o tym wie, a jeszcze mniej potrafi to zrealizować... O czym uczą w Szkole i Kościele? Celem tych dwóch organizacji jest ukierunkowanie ludzi do życia w tym zbrodniczym systemie, bez względu czy świadomie, czy nie.

Do góry Bottom