>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Zakład na sety/wygra set w bet365

tikanes 246

tikanes

Użytkownik
Zauważyłem, że teoretycznie ten sam zakład w bet365 potrafi być inaczej rozliczany. Mamy drugi set i mamy 2 opcje:
Gracz X wygra set nr 2 (pierwszego już wygrał)
Graczy X wygra 2:0 (zakłady na set)
powiedzmy, że będzie 1:1 i jak w 3 secie skreczuje któryś z zawodników to w przypadków zakładów na set kupon jest zwracany, w 1 sytuacji nie. Te same kursy, te same zakłady a inne metody rozliczenia. Rekomenduje grać zatem zawsze zakłady na set.

rangizz 2,7K

rangizz

Użytkownik
Jesteś pewny, że w przypadku postawieniu na 2:0 jest zwrot? Miałeś taką sytuację?
Bo ja miałem podobnie, tyle, że live na over gemów w secie i mimo kreczu w środku seta zakład był na plus bo np. miałem over 7.5 gema, a krecz był przy 2:2. Zatem analogicznie powinien być już przegrany zakład przy postawieniu 2:0, ale kij ich tam wie, dlatego się pytam czy miałeś identyczną sytuację jak opisałeś.

tikanes 246

tikanes

Użytkownik
Tak, dzisiaj np. postawiłem na 2-0 na Tomica, jak wygrał 1 seta i dostałem zwrot. Overy/undery są na bieżąco seta rozliczane, aczkolwiek jak postawisz under 6,5 gema, zrobi się stan dajmy na to 1;1 to rozliczany jest jako przegrany, ale jak nie dokończą seta to dają zwrot.

Do góry Bottom