>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Zakład na gola zawodnika

wasek1 135

wasek1

Użytkownik
Czy orientuje się ktoś jak wyglądają zasady zakładów na strzeloną bramkę zawodnika? Czy jeżeli obstawię że dany zawodnik nie strzeli, a on nie zagra to mi zwrócą stawkę czy będzie się liczyło.
Bo chodzi o to że jest oferta że Kriviets nie strzeli. A on na 100% nie zagra, a w ofercie jest.
Pytam bo nie znalazłem nic w zasadach ani regulaminie na ten temat a wiem że u innych buków chyba tak jest. I druga sprawa mam kupon gdzie przy jednym spotkaniu jest że musi być co najmniej 5 ako. Brakowało jednego, więc wziąłem ten typ na Kriwca. I jak mi zwrócą za Kriwca to bedzie się liczyło jako 5 ako czy 4? Pogmatwane to ale może ktoś zrozumie i wyjaśni :p

yem-uoniaki 4,1K

yem-uoniaki

Użytkownik
Pamiętaj też, że dogrywki się nie liczą. Jest to istotne, gdy decydujesz się na strzelca z NHL. Zakład jest ważny tylko wtedy, kiedy wpakuje on bramkę w regulaminowym czasie gry. A jeśli zawodnik nie zagra, to jw.

Do góry Bottom