>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Zakład bez ryzyka w Unibet: Legia - Broendby

staszi 0

staszi

Użytkownik
Zajebista sprawa, gdyz zaklady kombo tez sie wliczaja, czyli to tak, jakby freebet, kurcze, tez nie mam, do zamkniecia.

delpotro 7

delpotro

Użytkownik
Czy ktos mial tutaj problem ze wplacil kase poprzez przelew24 i kasa nie zostala zaksiegowana na koncie gracza?? Ja nigdy nie mialem takiego problemu az do dzis.. czekam juz 3 godziny co na przelewy24 jest juz dosc nienormalne.. unibet kazal mi czekac :/ do usr***j smierci.
Tymbardziej zalezy mi na tym bo chce postawic na ten mecz Legii.. zaklad bez ryzyka

sadam666 17

sadam666

Użytkownik
Czy ktos mial tutaj problem ze wplacil kase poprzez przelew24 i kasa nie zostala zaksiegowana na koncie gracza?? Ja nigdy nie mialem takiego problemu az do dzis.. czekam juz 3 godziny co na przelewy24 jest juz dosc nienormalne.. unibet kazal mi czekac :/ do usr***j smierci.
Tymbardziej zalezy mi na tym bo chce postawic na ten mecz Legii.. zaklad bez ryzyka
Wystarczy, że do nich zadzwonisz, tzn. do przelewów24 i podasz numer transakcji.
http://przelewy24.pl/kontakt.htm

Do góry Bottom