>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Zakład bez ryzyka BetClick - pytanie

Status
Zamknięty.
A 37

andr_w

Użytkownik
Witajcie,
Zamierzam wypróbować ten zakład bez ryzyka u w/w firmie . Wpłacę sobie te 55zł na moje konto, postawie sobie na jakiś mecz i jeżeli przegram to dostanę z powrotem kase... I teraz pytanie czy jak otrzymam zwrot to czy będę mógł wypłacić kasę (czyli te 55zł co wpłaciłem)? Dostałem od nich maila i przeczytałem ich promocje i piszą że tak ale chciałbym sie upewnić ????

endriu 361

endriu

Forum VIP
Witajcie,
Zamierzam wypróbować ten zakład bez ryzyka u w/w firmie . Wpłacę sobie te 55zł na moje konto, postawie sobie na jakiś mecz i jeżeli przegram to dostanę z powrotem kase... I teraz pytanie czy jak otrzymam zwrot to czy będę mógł wypłacić kasę (czyli te 55zł co wpłaciłem)? Dostałem od nich maila i przeczytałem ich promocje i piszą że tak ale chciałbym sie upewnić ????

jasne, o ile ja pamiętam, to wpłacałem kartą lub kontem z mbanku i po przegranym kuponie LM kaska sama wróciła na konto :spokodfhgfh:

A 37

andr_w

Użytkownik
pamiętajcie że w promocje wchodzi 1/x/2 tylko to a nie handicapy czy inne rzeczy ja niestety się przjechcałem i postawiłem na handicap +4,5 na Polske wczoraj i niestety wtopiłem 55zł i to bez zwrotnie ???? ale się odegram ???? ???? ???? z nadwyżka

N 20,4K

norbertb

Użytkownik
A jeżeli zakład &quot;bez ryzyka&quot; zostanie wygrany, to czy będę miał kolejny zakład &quot;bez ryzyka&quot; do wykorzystania czy tylko raz taka promocja obowiązuje bez względu na to czy wygram czy przegram ?

adask23 0

adask23

Użytkownik
A jeżeli zakład &quot;bez ryzyka&quot; zostanie wygrany, to mogę obstawić kolejny zakład &quot;bez ryzyka&quot; czy tylko raz taka promocja obowiązuje ?
Promocja obowiązuje tylko na jeden zakład.

M 0

mariush19

Użytkownik
A czy zakład bez ryzyka może otrzymać tylko jedna osoba z danego domu/adresu ? czy np jeśli zarejestruje się drugi domownik, przeleje ze swojego konta pieniadze czy wówczas depozyt również bedzie przysługiwał?

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
1. Jeden bonus przypada na jednego gracza (jedno gospodarstwo domowe, jeden adres email, jeden adres IP, jedna kartę płatniczą).

argoneth 0

argoneth

Użytkownik
Mam małe pytanko, czy &quot;akumulatory&quot; też biorą udział w promocji czy tylko pojedyncze zakłady?

unique- 32

unique-

Użytkownik
mam nadzieję , że bana nie dostanę ????
chciałem się zapytac o ten bezpieczny zaklad w betclick . w regulaminie piszą takie dwie ciekawe rzeczy :
1) bezpieczny zakład może zostac wykorzystany na zdarzenie z 3 mozliwymi wynikami np pilka nozna (wygrana , remis , przegrana) . Warunek ten nie dotyczy zakladow wielokrotnych .
2)Promocja dotyczy zakładow pojedynczych jak i zakladow wielokrotnych (akumulowanych) .
majne frage - jak postawie akumulatora to nie muszą byc wtedy spotkania z tymi 3 mozliwymi wynikami , tak ?

M 41

mrzoob

Użytkownik
Mam pytanie, czy ten zakład bez ryzyka polega na tym, że muszę obstawić na kuponie tylko 1 mecz czy mogę kilka meczów?

unique- 32

unique-

Użytkownik
Mam pytanie, czy ten zakład bez ryzyka polega na tym, że muszę obstawić na kuponie tylko 1 mecz czy mogę kilka meczów?
możesz zagrać singla , możesz zagrać zakład akumulowany - Twój wybór .

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom