>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

zakład bez remisu

trutana 211

trutana

Użytkownik
tak sie zastanawiałem czy zamiast przeanalizowanego singla jak od miesiaca gram nie lepiej &quot;ukulać&quot; 2 przeanalizowane typy z zakładem bez remisu

wogule to zastanawiam sie czy np nie obstawiać np 3 zdarzenia na kupon stała stawką np
1,5 bez remisu
1,35 bez remisu
1,25 bez remisu

daje nam to elegancki kurs 2,5 jesli gdzieś padnie remis to wygrana zmniejsza sie o zremisowany mecz , oczywiscie jesli padnie 2 to wtapiamy , ale jakies ryzyko trzeba ponieść mam pytanie czy ktoś z Państwa tak gra
bet365 ma elegancką ofertę

weles60 365

weles60

Użytkownik
To zależy jak wyglądają przegrane typy. Jeśli jest tam bardzo dużo wyników remisowych, to opłaca się grać zakład bez remisu zamiast czystej wygranej. Zyski z wygranych będą mniejsze, bo kursy niższe, ale zwroty za remisy to skompensują z nawiązką. Jeśli wśród przegranych przeważają wyniki przeciwne niż obstawione, sytuacja jest odwrotna - zwroty z remisy nie pokryją strat za niższe kursy.
Co do bet365, to tam faktycznie można poszaleć. Dopuszczalne jest AKO z handikapów azjatyckich (nigdzie indziej tego nie widziałem).

Otrzymane punkty reputacji: +1
Do góry Bottom