>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zajęcie bonusu i wygranej bez podania racjonalnej przyczyny

D 2

dsolinski

Użytkownik
Witam.
Jestem koleją jak widzę na forum osobą nieuczciwie potraktowaną przez expekt, a raczej przez polski support. Otóz bonus ktory jest przyznawany przez firme skierowany jest ewidentnie do przegrywajacych, a kazada proba wygrania pieniedzy konczy sie generowaniem nerwicy (jak w moim przypadku), problemami ze zdrowiem, oraz zmiana opini na temat firm bukmacherskich, bo te zachowuja sie jak oszusci. Przedstawiam sytuacje.
Wraz z datą 12/03/2014 godzina 11:47 zlozylem zaklad Ref:403E340250304280 na
Piłka ręczna, Francja Division 1
Nantes - Chambéry
Zwycięzca handicap : Nantes -1.5
winNantes -1.5
222 zł
2,15
477,30 zl.
po to aby otrzymac bonus &lt; TAK DOKLADNIE PO TO ABY OTRZYMAC BONUS. Nastepnie minute poznie postawilem analogiczny zaklad (tak jakbym postawil jeden na 444zl) 12/03/2014 11:47
Ref:403E340250304280
Piłka ręczna, Francja Division 1
Nantes - Chambéry
Zwycięzca handicap : Nantes -1.5
winNantes -1.5
222 zł
2,15
477,30 zl.
Jak widac powyzej udalo mi sie wygrac, bo jestem urodzonym hazardzista - moje nieszczescie... Nie dlugo jednak przyszlo mi sie cieszyc wygraną, ponieważ 2014-03-13 12:28 pieniadze z drugiego zakladu zostaly mi odebrane. Teraz zaczela sie moja gechenna i proby odzyskania pieniedzy, lub chociaz wyjasnienie i udowodnienia mi jakichs win. Ponizej przedstawiam wymiane mailli poniewaz na czacie siedza jakies nimfy nie posiadajacej zadnej wiedzy na jakikolwiek temat poza wklejaniem gotowych formulek.
15 marca 2014 9:20 expekt
Witaj Damianie!

Dziękuję za e-mail.

Uprzejmie informuję, iż obstawiłeś dwa identyczne zakłady (nr ref: 403E340250304280 oraz 403E340250304321) i w związku z tym, zgodnie z naszym regulaminem, nastąpiła korekta stanu Twojego konta.

W przypadku jakichkolwiek pytań lub wątpliwości, proszę o ponowny kontakt.

Zapraszam do częstego odwiedzania naszej witryny. Przygotowaliśmy dużo promocji dla naszych graczy.
Pomocny link : xxxxxxxx

Z poważaniem,

Tomasz Michalak
---------

Witaj Damianie,

Uprzejmie informuję, że Pana reklamacja dotycząca błędnego anulowania zakładu 403E340250304321 wraz z wygraną została odrzucona.

Pragnę zaznaczyć, że zgodnie z naszym głównym regulaminem, powtarzane zakłady zawierające ten sam wybór(y) od tego samego lub różnych klientów mogą być unieważnione, gdy Expekt będzie podejrzewał, że klienci działają w zmowie lub jako syndykat i / lub gdzie zakłady stawiane będą w krótkim od siebie czasie.

2.1.12. w przypadku jakichkolwiek niezgodności pomiędzy niniejszymi Ogólnymi Warunkami a Regulaminem Zakładów Bukmacherskich i Gier, niniejsze Ogólne Warunki będą rozstrzygające.

Zapraszam do zapoznania się z naszym głównym regulaminem:

xxxxxxxxxxxxxx

Dziękuje za współpracę i życzę miłego dnia!
15 marca 2014 16:30 ja
Jaka zmowa, jakie syndykaty k**** jego mać? Zagrałem to samo dwa razy bo bonus dodajecie po pierwszym zakładzie i nie mogłem zagrać jednego zakładu za 444zł tylko na raty. Wg waszej bibli nie wolno zakładać się na zdarzenia mogące przynieść pewny zysk, czyli jakbym zagrał 1 -1,5 oraz 2 +1,5, a ja zagrałem za SWOJE PIENIĄDZE, a potem dostałem bonus (od tego momentu liczy sie wasz regulamin) który zagrałem na ten mecz bo chciałem zagrać za 444zł na TO SAMO.
15 marca 2014 22:59 Expekt
Witaj Damian!

Dziękuję za e-mail.

Uprzejmie informuję, że odpowiedź na reklamację otrzymał Pan od nas w poprzedniej wiadomości.

Przpraszamy za niedogodności jednak Regulamin naszego serwisu jest sprawą nadrzędną i nie możemy w tej kwestii zrobić dla Pana wyjatku, gdyż byłoby to to niesprawiedliwe w stosunku do innych graczy.

Z poważaniem,

Tomasz Michalak
16 marca 2014 17:27 ja
To prosze zrobic wyjatek. Regulamin jest skonstruowany w taki sposob ze umozliwia dowolne dzialanie ze strony polskiego supportu, bo nie wierze ze expekt.com prowadzi polityke przeciwko klientom. To tacy ludzie jak ja umozliwiaja wam dzialanie, prosze o tym nie zapominac. Bez klientow nic nie bedzie. Po co jest ten bonus? Dla tych co przegrywaja? A jak ktos wygra to juz rekwiracja - smiech na sali. Nieuzasadnione dzialanie z Panstwa strony powoduje u mnie na chwile obecna roztroj nerwowy, szczegolnie ze nie jestem w stanie pojac jakie przeslanki stoja za waszym dzialaniem.
21 marca 2014 18:52 ja
Na wasze nieszczescie przeczytalem caly regulamin i rowniez potwierdzilem swoje przypuszczenia co do proby oszukania mnie przez was - polski support, bo nie expekt, lecz jednak jezeli nie rozwiazecie sytuacji jak nalezy przez was dostanie sie calej firmie. Naduzycie z waszej strony to zajecie 447 PLN pochodzacych z przyznanego mi bonusu oraz wygranych kwoty bez podania przyczyny, oskarzenie mnie o dzialanie w syndykacie (za co bedziecie przepraszac) oraz nieudolne proby manipulacji regulaminem w wersji Polskiej.

Moja wiadomosc ma zostac przetlumaczona na jezyk angielski i wyslana do nadrzednych struktur expekt.com, lub na moje konto ma zostac oddnana kwota zajeta bezprawnie przez was, rowniez domagam sie przeprosin za oskarzanie mnie o dzialanie w grupach przestepczych lub zgodnie z regulaminem postawienie mnie przed sądem:
&quot;29.3. (...) Expekt ma prawo do anulowania oferty bonusowej w każdym momencie w przypadku jakiegokolwiek nadużycia oraz do zamknięcia Konta Użytkownika ze skutkiem natychmiastowym. Expekt zastrzega sobie prawo do postawienia przestępców przez sądem. Nadużycie oznacza, ale nie ogranicza się do otwierania kilku kont w celu wyłudzenia bonusów. Jeśli regulamin bonusu lub promocji zostanie złamany lub jeśli istnieje podejrzenie, że zakłady zostały postawione przez gracza lub grupę graczy w celu zapewnienia korzyści finansowych temu graczowi lub grupie graczy, Expekt zastrzega sobie prawo do odebrania/usunięcia bonusu lub bonusów oraz do rozliczenia zakładów postawionych dzięki przyznanym wcześniej bonusom, według własnego uznania.(...)&quot;

Teraz kwesia manipulacji regulaminem przez pana Tomasza Michalaka, ktory to nadeslal mi wiadomosc o takiej tresci:
&quot;(...)brak pkt!? Pragnę zaznaczyć, że zgodnie z naszym głównym regulaminem, powtarzane zakłady zawierające ten sam wybór(y) od tego samego lub różnych klientów mogą być unieważnione, gdy Expekt będzie podejrzewał, że klienci działają w zmowie lub jako syndykat i / lub gdzie zakłady stawiane będą w krótkim od siebie czasie.

2.1.12. w przypadku jakichkolwiek niezgodności pomiędzy niniejszymi Ogólnymi Warunkami a Regulaminem Zakładów Bukmacherskich i Gier, niniejsze Ogólne Warunki będą rozstrzygające.(...)&quot;

Gdzie tylko drugi pkt regulaminu zostal wlasciwie oznaczonym abym myslal ze faktycznie jest tak absurdalny. Otoz nie. Pierwszy pkt regulaminu brzmi tak:
/Zasady ogólne/
15. Zakłady indywidualne - Klienci muszą zarejestrować swoje zakłady jako jednostki. Powtarzane zakłady zawierające ten sam wybór(y) od tego samego lub różnych klientów mogą być unieważnione, gdy Expekt będzie podejrzewał, że klienci działają w zmowie lub jako syndykat i / lub gdzie zakłady stawiane będą w krótkim od siebie czasie. Expekt zastrzega sobie prawo do wstrzymania płatności, podczas gdy prowadzone jest dochodzenie i następnie do zachowania funduszy tam, gdzie istnieją uzasadnione dowody podejrzanych lub oszukańczych zakładów.&quot;

Tak wiec widac ze czas pomiedzy zakladami odnosi sie do grup, a nie indywidualnych klientow. Moge postawic sobie zaklady co pol sekundy i nie jest to niezgodne.

Generalnie cofajac bonus do ktorego mam prawo widac ze probojecie jedynie w bardzo marny sposob ograniczyc pieniadze jakie dostaja wasi gracze. Prosze se darowac te uprzejmosci bo to tylko nieudolna proba stania sie zachodnim kultularnym supportem, nistety jak na chwile obecna nieudana. Poza ladnym zwrotami tez trzeba saba cos reprezentowac.
21 marca 2014 22:04 Expekt
Witaj Damian!

Dziękuję za e-mail.

Uprzejmie informuję, że do Pana konta gracza został dopisany bonus powitalny w kwocie 222 PLN oraz wygrana pochodzaca z pierwszego postawionego zakładu w naszym serwisie. Saldo konta wynosi aktualnie 477,30 PLN.

Wszelkie dodatkowe wyjaśnienia dotyczące danej kwestii, otrzymał Pan od nas w poprzednich wiadomościach.

Z poważaniem,

Tomasz Michalak
24 marca 2014 17:38 ja
To że bonus i wygrane zostały dopisane to zauważyłem już dawno, ale moja reklamacja dotyczy tego że został usunięty z konta. To że stan konta wynosi 477,3 to też zauważyłem. Problem polega na tym, że powinien wynosić
954,6PLN. Proszę dać mi jaśniejszą odpowiedź.
24 marca 2014 18:43 Expekt
Witaj Damianie!

Dziękuję za e-mail.

Uprzejmie informujemy, że postawiłeś 2 takie same kupony, co jest niezgodne z regulaminem.

Jeden z nich został anulowany, dlatego stan konta się zmienił.

Jednocześnie zapraszam do odwiedzenia działu &quot;Promocje&quot;, w którym znajdziesz aktualne oferty bonusowe w zakładach bukmacherskich, kasynie, pokerze oraz grach.

Link przekierowujący do wspomnianej strony:

xxxxxxxxxx

Szczególnie polecam promocję Zakłady na komórce, gdzie można złożyć swój pierwszy zakład poprzez jedną z uwzględnionych aplikacji i w razie przegranej, gwarantujemy zwrot do wartości 40 zł.

xxxxxxxx

Z poważaniem,

Tomasz Michalak
ostatnia wiadomosc wyslana kilka razy, ostatnio 25 marca 2014 19:21 ja
Prosze podac pkt regulaminu ktory mowi ze postawienie takich samych kuponow
skutkuje cofnieciem wygranych i stawki na drugim kuponie w j.angielskim
(regulamin po angielsku jest nadrzedny w sytuacji watpliwosci co do
rozstrzygniecia sporow)
Jak widac nie dosc ze zostalem oskarzony o syndyk bez dowodow, to nie dostawlem jeszcze pozwu czyli jestem niewinny chociaz i tak smieszy mnie to samego jak o tym pisze. Czat to totalny brak kulktury i zenada. Podobnie jak w mailach proponuje sie mi jakies promocje pomimo tego ze nie po to pisalem, a przeciez pare dni temu zabrano mi pieniadze pochodzace wlasnie z takiej zasranej promocji. Tylko nerwy i nic wiecej.

Dodam ze expekt.com przyjal ciekawa strategie obslugi polskich klientow. Probojac zglosic sie do kogos racjonalnego o pomoc, napisalem do angielskiego supportu ktory napisal mi ze NIE OBSLUGUJE POLSKICH KLIENTOW. Do zarzutow od poskiej ekipki o roztroj nerwowy i oskarzanie o oszytwa bez podawania dowodow i cyotwanie wyrwanych z kontekstu regulaminow dochodza jeszcze zarzuty do calej firmy o rasizm co w dzisiejszym swiecie moze miec powazne konsekwencje prawne.

Uprzejmie informujemy, że postawiłeś 2 takie same kupony, co jest niezgodne z regulaminem.
Jakim regulaminem? Dotyczacym syndykow i grup przestepczych? Czy ktos jest w stanie mi to wyjasnic?

Otrzymane punkty reputacji: +2
_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
&quot;Identyczne zakłady nie będą liczone do warunków obrotu bonusem. Stawianie takich samych zakładów jest zabronione i będzie skutkowało anulowaniem bonusu oraz wygranych z niego pochodzących.&quot;

Ten punkt dodali po Twojej sprawie ?
Jeżeli tak to przyczyniłeś się do poprawy regulaminu ;)
Z punktu widzenia bukmachera nie dziwi mnie że Ci odebrali, skoro mogą .
Z Twojego punktu widzenia nie dziwi mnie że się wkurzasz bo jednak te pieniądze wygrałeś. Jeżeli powyższy zapis w regulaminie już był no to nie ma co dyskutować.
Jeśli go nie było to trzeba po prostu zawsze brać pod uwagę zamysł bukmachera co do promocji bo faktycznie w reg jest zawsze że mogą Ci cofnąć i z tym nie wygrasz niestety. A suport w 90% trudnych spraw nie jest pomocny. Sam miałem kiedyś sytuację ze dałem że Robak strzeli gola a strzelił.. samobója. Oczywiście zdawałem sobie sprawę że raczej mi tego nie zaliczą ale z ciekawości napisałem do suportu o podanie konkretnego punktu w regulaminie że musi to być bramka strzelona przeciwnikowi. Nie była w stanie...
W związku z prawem polskim odnośnie zakładów bukmacherskich i regulaminem skonstruowanym przez nich, a który akceptujemy niewiele można zrobić w takich przypadkach jak Twój. Ryzykują tylko stratą klienta i tyle.

Do góry Bottom