>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zagraniczne konto

S 26

shithead

Użytkownik
Witam!
Mam pytanie: czy na terenie Polski mogę założyć konto na bet365 z walutą inną niż PLN? Generalnie chodzi mi o zmniejszenie swoich limitów. Tam gdzie ja gram za powiedzmy max. 800zł z brytyjskiego konta mógłbym zagrać za 800 - tyle że funtów. Wiem, bo pytałem znajomego, który ma konto założone w Irlandii i mi to sprawdził.
A więc drodzy forumowicze: czy jako Polak mogę założyć powiedzmy brytyjskie konto?
Czekam na odpowiedzi.

ekaga 238

ekaga

Użytkownik
Po zmianie waluty, ale ciągłym byciu Polakiem twoje limity zostaną dostosowane do limitow w PLN tylko, ze w odpowiedniej walucie tzn jeśli masz limit 1000pln to będziesz miał 250euro

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Witam!

Mam pytanie: czy na terenie Polski mogę założyć konto na bet365 z walutą inną niż PLN? Generalnie chodzi mi o zmniejszenie swoich limitów. Tam gdzie ja gram za powiedzmy max. 800zł z brytyjskiego konta mógłbym zagrać za 800 - tyle że funtów. Wiem, bo pytałem znajomego, który ma konto założone w Irlandii i mi to sprawdził.

A więc drodzy forumowicze: czy jako Polak mogę założyć powiedzmy brytyjskie konto?

Czekam na odpowiedzi.
Walute zawsze możesz mięć jaka chcesz. Jedyny minus innej waluty niż PLN to przelewatuwania.

Co to znaczy brytyjskie konto ? Jezeli dla Ciebie brytyjskie konto oznacza konto w GBP to tak.

Do góry Bottom