54#
Djokovic - Tsitsipas | over 0.5 (Tie-Break) | 2,00
Stawka: 90j
Bukmacher: Unibet
Przysnal nam Unibet z tym kursem, zdecydowanie powinny być odwrotne czyli 1,75 vs 2,00 na korzyść TB w meczu aniżeli na jego brak. Nie podobał mi się Novak w starciu z Carreno Busta, był przewidywalny, spodziewałem się zdecydowanie czegoś więcej, stracił seta, a tak na prawdę mógł stracić zdecydowanie więcej, jeśli Busta poprawilby chociażby drugie podanie.
Djok jeszcze w tej edycji RG nie miał sposobności rozgrywania Tie Breaka, a jutro mierzyć się z Grekiem który wydaje się być w bardzo dobrej dyspozycji, stracił dwa sety w tegorocznym Franch Open, oba w pierwszy meczu w pojedynku z Hiszpanem - Munarem. Od tego meczu idzie jak burza, wielu spodziewalo się ciężkiej przeprawy z Rublevem ale Rosjanin powalczyl jedynie w pierwszym secie.
Moim zdaniem Tsitsipas nie stoi na straconej pozycji w meczu z Serbem, wydaje mi sie, że zobaczymy więcej niż trzy sety, mecz będzie długo i wyczerpujacy, a w meczu zobaczymy przynajmniej jednego Tie-Breaka.
Do jutra kursy na pewno się zmienia jak to ma miejsce u innych bukmacherów dlatego ja ten typ gram już dzisiaj.