>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zagadnienia dla najbardziej zaawansowanych

A 0

agresywny

Użytkownik
Witam, piszę pracę na temat zakladow bukmacherskich i poszukuje tematow dla najbardziej zaawansowanych graczy. Opisalem juz podstawy tj. valuebety, sieci neuronowe, algorytmy do typowania na podstawie roznych programow. A Was co kojarzy sie z bukmacherką dla zaawansowanych ?

cajtodoro 0

cajtodoro

Użytkownik
Najwyższy stopień wtajemniczenia - uczynić z bukmacherki źródło systematycznego dochodu pozwalające żyć na poziomie przekraczającym ogólnie rozumianą srednią.

A 0

agresywny

Użytkownik
Dzięki, wlasnie o cos takiego mi chodzi ???? Z tego co wymieniles opracowalem juz surebety, Betfair zarzadzanie budzetem i metody wplat. Jednak musze rozwinąć temat tradingu o te bardziej zaawansowane pojecia. Niestety bukmacherka to nie poker, gdzie sa tysiace programow i metod gier dla zaawansowanych, ale moze ktos jeszcze cos podrzuci :spokodfhgfh:

maciekdmd 6

maciekdmd

Użytkownik
Dzięki, wlasnie o cos takiego mi chodzi ???? Z tego co wymieniles opracowalem juz surebety, Betfair zarzadzanie budzetem i metody wplat. Jednak musze rozwinąć temat tradingu o te bardziej zaawansowane pojecia. Niestety bukmacherka to nie poker, gdzie sa tysiace programow i metod gier dla zaawansowanych, ale moze ktos jeszcze cos podrzuci :spokodfhgfh:
Pomyśl o opisaniu różnych systemów gry jak np mój ulubiony d&#39;alembert albo gra do przerwy na remisy gra progresją na jakąś druzyne w nhl W/L
O szybkim obracaniu bonusów.
a także czy z bukmacherki da się żyć.

Jak napiszesz cos ciekawego daj znać chetnie przeczytam.

deniak 0

deniak

Użytkownik
Opisz sposoby zarządzanie budżetem. Przez to większość graczy wtapia.
Poszukałbym tez czegoś na temat psychologii gracza.

Do góry Bottom