>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Zagłębie Sosnowiec - Górnik Polkowice 30.X

Status
Zamknięty.
al_capone 29K

al_capone

Gangster
Piłkarze ze Sosnowca w tym roku myślą chyba o awansie do elity. Zajmują drugie miejsce na zapleczu Orange ekstraklasy. Bilans meczów na własnym stadionie jest bardzo ładny (5-2-0). Ostatnio jednak nie sprostali w PP Wodzisławskiej Odrze, przegrywając 0-3, ale trzeba podkreślić, że w tym meczu Zagłębie wystawiło rezerwy, aby dać odpocząć podstawowym zawodnikom. Ostatni mecz ligowy Zagłębie wygrał na wyjeździe ze Świtem.
Natomiast zawodnicy z Polkowic na wyjazdach prezentują się fatalnie, mają bilans 0-1-6.
Mój typ: 1 o kursie 1.55 (profesjonal)

K 0

kowalski

Użytkownik
No cóż kolego :/ przeliczyłes sie z Zaglebiem , tak samo jak wszyscy przeliczylismy sie . Bylem na mecz wiec wiem ze dzisiejsza gra mojego ukochanego klubu to była wielka żenada , zbłaźnili sie i tyle , wygrywając 1-0 przegrali 2-1 ( 79 i 81 minuta tracąc gole ) . Taka jest prawda ( chociaz nie powinienem tak mowic ) ze druzyna z Sosnowca tylko ,,mysli ,, o awansie . Prawdziwy Avans Sosnowiczan pociągnąłby za sobą zwolnienie trenera Tochela i dyrektora Sportowego Pana Rudego , dwoch ludzi ktorzy władają klubem ( wyzej jest tylko wlasciciel Ciminelli ) , ludzi ktorych szybko z Zaglebia sie nie wytępi . Pozdrowki .

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom