>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

zadanie z wosu :P

W 2

wislak

Forum VIP
osattnio dostałem zadanie z WOSu z tego co było na lekcji, a że na lekcji iwększosc ludzi gadała i nic nie wiadomo to pisze tutaj, moze ktos odpowie :p
W jaki sposób przebiegała likwidacja systemów autorytarnych w latach 70 w Europie?
Jakby ktoś mial chwile, bardzo bym był wdzięczny, w sumie to raczej nie jest trudne zadanie, ale historia u mnie w szkole to tak jakby jej nie było, a na WOSie tak jak mowie - były zakłócenia ????

sawas 27

sawas

Użytkownik
Ja piszę z historii/WOSU, na właśnie jestem na &quot;zgrupowaniu politycznym&quot; i m.in. dlatego nie mam żadnych materiałów nt. twojego zadania...
A z jakiego wydawnictwa masz podręcznik? (bo chyba 2LO, tak?) Ted podsunął ciekawą pozycję, a jeszcze więcej materiałów lub linków do nich znajdziesz na różnych forach historycznych czy bardziej WOS-owskich. Choćby:
historycy.org
forum.historia.net.pl
historia.org.pl/forum
Zresztą to chyba można coś samemu naściemniać bez żadnych materiałów o JP2, Wałęsie, Reaganie, itp. O tej Portugalii co u Teda jest też ciekawe, bo tam było to trochę zagmatwane.

Do góry Bottom