>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zacinające się transmijse

D 319

defox

Użytkownik
Od kilku tygodni mam problem z zacinajacymi sie transmisjami. Zaczęło się chyba u wszystkich, ale zdążyło się już poprawic, a u mnie ten problem nadal występuje. Pisałem już z supportem, przeprowadzali testy i po ich stronie wszystko jest ok.
Co ciekawe, gdy korzystam z innych zewnętrznych streamów wszystko jest ok. Problem dotyczy tylko beta. Resetowałem już połączenie, sprawdzałem na innym komputerze, nawet na innym połączeniu i ciągle to samo.
Problem objawia się tak, że transmisja co chwilę staje (co 3-4s) i rusza z dużym opóźnieniem tak, że czasami zawodnicy zdążą rozegrac 2pkt a ja jeszcze nie widzę pierwszego. Ogólnie wynik pojawia się szybciej niż transmisja.
Czy ktoś ma lub miał taki problem i jakoś go rozwiązał?
Od strony informatycznej wszystko jest ok, próbowałem różnych sposobów i nic. Czyszczenie cookies i cache przeglądarki nie działa.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Spróbujcie wyczyścić ciasteczka lub zmienić przeglądarkę ja tak miałem gdy miałem za dużo syfu w dodatku polecam CCleana pomoże wyczyścić całą przeglądarkę z niepotrzebnych plików i ułatwi zdecydowanie oglądanie nie tylko Bet365.

S 0

schranzgood

Użytkownik
witam, jakas poprawa z transmisjami? ja mam podobny problem, mieszkam niedaleko ciebie, moze mamy tego samego dostawce internetu i tu lezy wina?

M 20,3K

musampha

Użytkownik
A ja mam inne pytanie dotyczące transmisji. Kto je komentuje, czy to są komentatorzy bet365 czy są to streamy z jakichś telewizji?

darkman1948 340

darkman1948

Użytkownik
Streamy z ligi australijskiej puszczane są z oryginalnym komentarzem z Fox Sports, bo ta telewizja realizuje transmisje.
Co do innych lig to nie wiem.

mistrzpawel 501

mistrzpawel

Użytkownik
Ja wiele razy czyściłem ciasteczka i to nic nie daje, według mnie informatyczna infrastruktura bukmachera nie wytrzymuje na raz rozsyłanie transmisji live video do wszystkich jak za dużo osób na raz ogląda (u innych bukmacherów nie zdarzyło mi się jeszcze aby transmisja live się zacinała)

adhemar 374

adhemar

Użytkownik
W ciągu ostatnich kilku dni to zauważyłem i wina leży ewidentnie po ich stronie,bo inen streamy działają ok.

Do góry Bottom