>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zablokowano mi konto na bwin

E 0

effe82

Użytkownik
Witam

Wczoraj postanowiłem powrócić do grania na stronie bwin. Już dawno nie wchodziłem. Wpłaciłem kartą mastercard kilka setek i postawiłem na kilka wydarzeń. Kilka wygrałem i przegrałem. Chciałem spróbować wypłacić pieniążki na moje konto, ale nie pamiętam odpowiedzi na pytanie które kiedys zadałem rejestrując się na stronie.

Zadałem więc pytanie administratorom strony jaka to odpowiedź może być. Po kilku godzinach patrze a mam zablokowane konto i nic nie mogę już stawiać itp.

Czemu?

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Dlatego że weryfikacja wykazała że możliwe jest że ktoś wkradł ci się na konto pewnie poślesz Screen dowodu tożsamości i powinno być ok , pisz Maila na Support więcej się dowiesz.

E 0

effe82

Użytkownik
Właśnie dzwoniłem do BOK i pani powiedziała mi, że wpisałem nie poprawnie datę urodzenia i fakt zamiast 82 wpisałem 92, pierwszy raz się tak pomyliłem ???? Poprosiła mnie o skan dokumentu tożsamości i wysłania poprzez opcję &quot;wypłaty&quot; upload. Po czym mam napisać maila, że scan został wysłany. Na jaki adres dokładnie mam potwierdzić wysłanie kopii dowodu?

E 0

effe82

Użytkownik
Ok, dzięki. Tylko szkoda, że to tak długo musi trwać. Bo jeszcze mi nie odblokowali, a maila napisałem po 14:00.

Przed momentem dzwoniłem do nich i jakaś Pani powiedziała mi, że tak od razu nie odblokują, to musi trochę potrwać. Nie sprecyzowała jak długo. Mam nadzieję, że do soboty już będzie wszystko ok.

Pozdrawiam.

E 0

effe82

Użytkownik
Nie stresuje się, dobrze, że są tak ostrożni a ich strona jest tak dobrze zabezpieczona.

Dzięki i pozdrawiam ????

Do góry Bottom