Witam, wpłacilem 40zl, wygralem 2 razy i od razu blok. Dane sa prawdziwe, nie bralem bonusow ani nic, nie zlecalem wyplaty. Co to moze byc? Do tego 2x @ wyslane do nich i 0 odzewu. Prosze o pomoc.
Witam, wpłacilem 40zl, wygralem 2 razy i od razu blok. Dane sa prawdziwe, nie bralem bonusow ani nic, nie zlecalem wyplaty. Co to moze byc? Do tego 2x @ wyslane do nich i 0 odzewu. Prosze o pomoc.
Pytam bo moze ktos mial taka sytuacje. Kasa naprawde nie jest duza bo raptem 90zl. I sie dziwie, bo widzialem tematy ale to 1k zl +. Dlatego tylko pisze...co to moze byc.
Mam taka nadzieje, dzieki ci wielkie za pomoc i uspokojenie A tak ogolnie to nie pisalem ze zawrotna kwota To sa male pieniadze ale moj 1 raz na buku i z 40zl zrobilo sie 100 wiec ja nie narzekam
@edit, a jak wysle skan dowodu to sa w stanie z nim cos zrobic? Pytam sie bo 1 raz to bede robil. Uzyc go jakos wbrew mojej woli.
Jest weekend ...
Bwin ma strasznie powolny support, średnio na odpowiedź czeka się 2-3 dni, więc dopiero jeżeli nie dostaniesz odpowiedzi do środy zacznij się martwić
A jeżeli tylko obstawiałem. Dane sa poprawne na 100%, bonusow nie bralem i nie zlecalem wyplaty to ten blok moze byc powodem weryfikacji? To lepiej juz zrobic ss dowodu czy czekac na odpowiedz?
No i dalej nie mam odp z "odpowiedniego dzialu". Support pisze, ze przekazali sprawe ale jakos tego nie widze. Strasze ich tymi firmami, zobaczymy co z tego bedzie.