>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zablokowane konto z pieniędzmi

A 0

aspirant

Użytkownik
Witam , Mam niecałe 18 lat , mialem swoje konta na bahu i jak to &quot;dzieci&quot; robia , rejestrowalem jakies konta dla zabawy wtedy jakies bony były....Itd itp , Teraz konta ktorego używa moja matka , wplacala sobie pieniadze , przegrywała bylo wszystko ok ! gdy wygrala prawie 600 zl i chciala wyplacic to bah chcial weryfikacji , pomoglem zrobilem foty i wyslalismy . Po weryfikacji doczepili sie do tamtych kont i napisali ze bezpowrotna blokada....Co mozna zrobic w tej sytuacji ? Bo poki wplaca pieniadze i przegrywala po 50 zl to bylo ok...A nagle jak wypalcic to placza ! pomocy !

A 0

aspirant

Użytkownik
Niestety tak...I co ktoś mi odpowie ? Czy oni moga tak zablokowac konto na ktore byly wplacane pieniadze , i nagle wygrana 600 zl i blokują ? Pomocy ^^

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Mogą i to zrobili. Kasy nie zwrócą.
To jest niestety banalny punkt twardego regulaminu. Można mieć tylko jedno konto, przy dwóch lub więcej właśnie potem są takie problemy.
Nic z tym nie zrobisz. Wygranej Wam nie wypłacą, a to, że Twoja mama wpłacała i przegrywała to akurat wybacz - każdy buk by z tego korzystał.
Słowem - musicie otworzyć konto gdzie indziej.

sylar 87

sylar

Użytkownik
Witamy w świecie dorosłych tu nikt nie będzie się bawił w dziecięce zabawy &quot;rejestrowalem jakies konta dla zabawy wtedy jakies bony były....Itd itp&quot;... Ty się wygłupiałeś a oni tylko czekali aż coś wygrasz ???? Masz nauczkę i karę zapamiętasz do następnego razu jak zablokują Ci gdzieś indziej coś więcej ???? Wesołych Świąt ????

A 0

aspirant

Użytkownik
Stary , ja mialem z 14 lat wtedy i widzialem jakies bonusy jak to dzieciak :] Nawet wplat tam nie było...Teraz gdy sie udalo to jest problem...Eh...

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Człowieku gdybyś czytał ze zrozumieniem regulaminy to byś teraz nie płakał. Przykro mi nic nie zrobisz, Masz nauczkę na przyszłość że zamiast kombinować trzeba było chwycić się uczciwość. Zmień operatora internetowego wpisz dobre dane i graj. Niech to będzie naucza.

forin 450

forin

Użytkownik
ale nie licz, ze zwroca Ci wszystkie depozyty, powinni zwrocic ostatni depozyt, przegranych depozytow nie zwrocą

Do góry Bottom