>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

zablokowane konto. nieporozumienie czy pomylka BAH? pomocy

S 0

sam_dla_siebie

Użytkownik
w dniu dzisiejszym dokladnie na kilka minut przed zakonczeniem spotkan ligi mistrzow moje konto w BAH zostalo zablokowane.nie dostalem zadnego maila z wyjasnieniem. oczywiscie wynikow dzisiejszych zakladow rowniez. jest to o tyle denerwujace ze nigdzie nie moge znalezc odpowiedzi w jakich przypadkach konto moze byc zablokowane. jestem poczatkujacym graczem wiec napewno przeze mnie nie stracili co najwyzej zyskali kilkadziesiat zlotych. nie rozumiem ich polityki. ciekawe czy jest chociaz szansa na odzyskanie pieniedzy za dziejsze wygranme i ewentualne jutrzejsze ktore juz zdazylem obstawic. to zlodzieje!!!!!!!! :zy3ou: ⛔ ⛔ ⛔ ⛔ :34tger5y: :34tger5y: :34tger5y: :34tger5y: ???? ???? :!: :!: :!: :wowsdf: :wowsdf: :wowsdf: :wowsdf:

chluba-narodu 0

chluba-narodu

Użytkownik
konto mogli ci zablokowac jak np 3 razy wpisales pin ... albo rzeczywiscie przez pomyłke.. mi tez kiedys zabolkowali ale z mojej winy bo wlasnie pin chyba 10 razy wpisywałem zły ????

Do góry Bottom