>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ZABEZPIECZENIA w związku z nową ustawą.

N 0

nie-legalny

Użytkownik
Witam
Tak się ostatnio zacząłem zastanawiać jak by się tu dobrze zabezpieczyć grając przez internet żeby nie zostać namierzonym.
Oczywiście kasę wypłacam tylko z bankomatu ze skrilla ale co z internetem ? jak od 1 kwietnia mają przeglądać logi czy inaczej &quot;monitorować sieć&quot; czy można się jakoś dodatkowo zabezpieczyć ?
1. Skąd wziąć internet nie przypisany do konkretnego człowieka ? kiedyś kupowało się kartę z internetem i do przodu a teraz jak nie można kupić karty bez rejestracji ?
2. próbowałem łączyć się ze stronami przez strony proxy ale nie wszystko działa - szczególnie gry na javie - czy korzystacie z tora lub coś w tym stylu ? a co myslicie o czymś takim: https://www.ipredator.se/ lub /XeroBank-Browser czy to jest wystarczające zabezpieczenie ?

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
1. Wyprowadzić się do kraju gdzie hazard jest dozwolony
2. Założyć konta na fikcyjne osoby itd.
3. Mieć kilka komputerów, na każdym jakieś oprogramowanie maskujące, sieć TOR, VPN co tam Bóg jeszcze wymyślił
4. Chodzić w kapturze, ewentualnie czapce z daszkiem
A tak na serio to od roku 2009 egzekwowanie prawa na tle hazardowym jest na poziomie jakim jest czyli prawie zerowym.

kuku 147

kuku

Użytkownik
Witam
Tak się ostatnio zacząłem zastanawiać jak by się tu dobrze zabezpieczyć grając przez internet żeby nie zostać namierzonym.
Oczywiście kasę wypłacam tylko z bankomatu ze skrilla ale co z internetem ? jak od 1 kwietnia mają przeglądać logi czy inaczej &quot;monitorować sieć&quot; czy można się jakoś dodatkowo zabezpieczyć ?
1. Skąd wziąć internet nie przypisany do konkretnego człowieka ? kiedyś kupowało się kartę z internetem i do przodu a teraz jak nie można kupić karty bez rejestracji ?
2. próbowałem łączyć się ze stronami przez strony proxy ale nie wszystko działa - szczególnie gry na javie - czy korzystacie z tora lub coś w tym stylu ? a co myslicie o czymś takim: https://www.ipredator.se/ lub /XeroBank-Browser czy to jest wystarczające zabezpieczenie ?
Jak dla ciebie to kondom na głowę powinno być ok zabezpieczenie, raczej cię wtedy nie namierzą.
Daj znać czy działa.
ps. tylko nasuń go tak żeby przynajmniej nos mineło, inaczej możesz być wciąż namierzalny.

Do góry Bottom