>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zabawne zablokowanie dostępu do HP.

Status
Zamknięty.
pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
I znowu piszę o odblokowanie dostępu do HP,co robi się powoli żenującym.O co znowu ktoś się obraził?Czy nikt nie ma jaj,żeby to chociaż uargumentować?Bodajże Redwitz napisał żebym się uspokoił po jednej wymianie zdań z innym użytkownikiem i nic już nie pisałem na ten temat,a teraz przychodzę do domu i taka jarzębiniarnia. Mam ponad 150 pkt reputacji,a ktoś odwala takie cyrki. Traktujmy się poważnie,bo to robi się nudne.

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
I znowu piszę o odblokowanie dostępu do HP,co robi się powoli żenującym.O co znowu ktoś się obraził?Czy nikt nie ma jaj,żeby to chociaż uargumentować?Bodajże Redwitz napisał żebym się uspokoił po jednej wymianie zdań z innym użytkownikiem i nic już nie pisałem na ten temat,a teraz przychodzę do domu i taka jarzębiniarnia. Mam ponad 150 pkt reputacji,a ktoś odwala takie cyrki. Traktujmy się poważnie,bo to robi się nudne.
Masz ponad 150pkt reputacji,z czego 147 za głupie,tępe,durne i dziecinne docinki w każdym z działów,dobrze o tym wiesz,szczególnie w HP i dziale kasyna,po to tu jesteś,nie dajesz nic od siebie,szydzisz tylko na każdym kroku i docinasz każdemu,obserwuje Twoje posty od jakiegoś czasu,lecz nigdy nie chciałem się wtrącać,jestem już dorosłym mężczyzną i nie przepadam za moralizowaniem i wdawaniem się w kłótnie z dzieciarnią,jak widać ktoś inteligentny i na poziomie postanowił zabrać Ci zabawki i zamknąć plac zabaw,każdy Twój post jest na poziomie przedszkolaka,jest nasączony nienawiścią i chęcią zabłyśnięcia,ktoś jak widać sięgnął po rozum do głowy i zechciał wyplenić chwast,jakim jesteś Ty dla tego Forum,Nie cytuj mojego posta,bo i tak nie odpiszę,zapraszam na priv jeśli masz jakieś zastrzeżenia,brawo dla Administracji;)

Otrzymane punkty reputacji: +3
adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
5 Twoich ostatnich postów w HP, poprzednie dyskusje. Argument w żadnym razie niepodważalny, żadnych okoliczności łagodzących.
Adios Amigos.

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
@ do BB.Okej,dziękuje za powyższy elaborat,prawie mnie wzruszył.Ty zawsze byłeś do mnie uprzedzony,ale szczerze powiedziawszy niewiele mnie to obchodzi.Ale skoro już blokujemy dostęp,to róbmy to sprawiedliwie i wszystkim,którzy na to zasłużą.

Potrafię się obyć bez HP,opcja wylogowania i czytania co tam jest też nie rani moich uczuć,więc proszę tylko o konsekwencje.

A pkt reputacji dostałem sporo od moderatorów, więc skoro moje wypowiedzi są tak infantylne, to chyba świadczy o załodze tego forum.

Otrzymane punkty reputacji: +8
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom