Witam serdecznie
Postanowiłem założyć taki temat ponieważ trochę się "bawię" w bukmacherkę a Euro to świetna rozrywka. Oglądam mecze, czytam wiadomości, mniej więcej wiem jakie każda drużyna ma predyspozycje.Dlaczego w temacie znalazło się słowo "zabawa"? Otóż to dziecinnie proste ???? na takich imprezach jesteśmy praktycznie zawsze świadkami mniejszych lub większych niespodzianek. Nie da się przewidzieć pewnych sytuacji i to jest... TURNIEJ ???? po wyjściu z grupy jedna wpadka i jedziesz do domu (może się zdarzyć każdemu).
Ale do rzeczy. Codziennie będę się starał wybrać coś ciekawego, kursiwo w okolicach 2 (czasem wyższe w ramach szaleństwa). Na początku chciałem grać każdy mecz ale odszedłem od tego pomysłu, bo jeśli się uda to chcę coś zarobić a nie bez sensu przegrywać pieniądze ???? wczoraj zagrałem over 2,5 + BTS w meczu otwarcia i pięknie siadło. Ktoś powie, że fartem ale jak to mówią "szczęście sprzyja lepszym". Zobaczymy jak to będzie się dalej układało. Tymczasem zapraszam do śledzenia tematu, może komuś się przydadzą moje typki ????