>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

ZABAWA NA EURO 2016

Status
Zamknięty.
S 61

sanej

Użytkownik
Witam serdecznie​
Postanowiłem założyć taki temat ponieważ trochę się &quot;bawię&quot; w bukmacherkę a Euro to świetna rozrywka. Oglądam mecze, czytam wiadomości, mniej więcej wiem jakie każda drużyna ma predyspozycje.
Dlaczego w temacie znalazło się słowo &quot;zabawa&quot;? Otóż to dziecinnie proste ???? na takich imprezach jesteśmy praktycznie zawsze świadkami mniejszych lub większych niespodzianek. Nie da się przewidzieć pewnych sytuacji i to jest... TURNIEJ ???? po wyjściu z grupy jedna wpadka i jedziesz do domu (może się zdarzyć każdemu).
Ale do rzeczy. Codziennie będę się starał wybrać coś ciekawego, kursiwo w okolicach 2 (czasem wyższe w ramach szaleństwa). Na początku chciałem grać każdy mecz ale odszedłem od tego pomysłu, bo jeśli się uda to chcę coś zarobić a nie bez sensu przegrywać pieniądze ???? wczoraj zagrałem over 2,5 + BTS w meczu otwarcia i pięknie siadło. Ktoś powie, że fartem ale jak to mówią &quot;szczęście sprzyja lepszym&quot;. Zobaczymy jak to będzie się dalej układało. Tymczasem zapraszam do śledzenia tematu, może komuś się przydadzą moje typki ????

S 61

sanej

Użytkownik
Na dzisiaj proponuję coś takiego:
1. Albania - Szwajcaria typ 2 @1.83✅✅✅
2. Walia - Słowacja BTS @2.37✅✅✅
3. Anglia - Rosja typ 1 @1.9⛔⛔⛔ frajernia... ????

Pokrótce napiszę czemu tak uważam. Szwajcarzy mają mocną drużynę, wszystko przemawia za nimi więc idę czysto na nich. Może będzie 3:0, może 2:1 nie mam pojęcia jak się ułoży mecz ale liczę, że wygra lepszy. Walia ze Słowacją stoczą moim zdaniem ciekawy pojedynek. Po jednej i po drugiej stronie gwiazdy (Bale, Hamsik). Obaj sami mogą strzelić bramkę po jakimś kosmicznym rajdzie a mają też niezłą pomoc od kolegów. Wyniku meczu nie umiem wytypować bo ciężko mi wskazać jednoznacznego faworyta. Ale, że chłopaki strzelą po bramce to uważam już za wielce prawdopodobne i idę w tę stronę. I ostatni mecz. Właściwie nie ma o czym pisać. Rosjanie są twardzi, może strzelą bramkę. Ale jednak Anglia ma w ataku Vardego, Kane&#39;a I Rooneya. Ten ostatni może nie jest najmłodszy ale Anglicy mają młody skład, który powinien zajść daleko w tym roku. Czysta jedynka pasuje idealnie.

P.S. Osobiście gram to jeszcze w treblu @8.1 ⛔ (ja zamknąłem po golu Angoli po kursie 6,5 ✅

S 61

sanej

Użytkownik
Na dzisiaj przygotowałem dubelka z rożnych:
1. Polska - Irlandia typ: -2 rożne azjan na Polskę @1.9✅✅✅
2. Niemcy - Ukraina typ: rożny do 9:00 @1.83✅✅✅
@3.48✅✅✅
Zastanawiałem się nad czystymi jedynkami ale wczoraj pierwsza niespodzianka i dzisiaj nie mam przekonania co do zwycięstw faworytów. BTS może być dzisiaj w każdym meczu ale też nie chciałem ryzykować. Wybrałem rożne na Polaków, bo o ile nie wiem czy dzisiaj wygramy to myślę, że chłopaki powalczą i dalej będziemy latać bokami pomimo braku Grosickiego (może jednak zagra?). Irlandczycy robią mało rożnych, statystycznie 2-3 mniej od nas. W ostatnim meczu dzisiaj uważam, że ktoś musi nabić róg do 9 minuty. Jak nie Niemcy to Ukraińcy też mają dobrze funkcjonujące skrzydła i może oni? Typ bardzo elastyczny, jeśli ktoś gra to polecam lekko. Ja zagram żeby się lepiej oglądało :p (Wszystko pięknie, nasi MOCNO i chyba każdy zadowolony :p a zamiast Niemców Ukraińcy wbili róg i kolejny ✅)

S 61

sanej

Użytkownik
Lecimy dalej, dzień 3 i gramy coś takiego:
1. Hiszpania - Czechy typ: rożny do 9:00 @1.83✅✅✅
2. Belgia - Włochy typ: rożny do 9:00 @1.83⛔⛔⛔
3. Belgia - Włochy typ: BTS @2.1⛔⛔⛔

Gram to oczywiście też w AKO: @7.05

I krótkie wyjaśnienie. Do tej pory we wszystkich 7 meczach był rożny do 9 minuty gry. Hiszpanie robią dużo rożnych, Czesi też swoje powinni dołożyć. Liczę, że stanie się tak od początku i szybko pokryją zakład. Następny mecz taka sama sytuacja ale chyba ciekawsze spotkanie. Belgowie wymieniani jako czarny koń turnieju zmierzą się z drużyną typowaną do zajęcia miejsca w strefie medalowej. Obie drużyny robią dużo rożnych i liczę, że podtrzymają świetną passę szybkiego rogu i również dadzą plusik ???? BTS stawiam w tym meczu w ciemno. Belgowie coś na pewno ukują i Włosi nie powinni zostać dłużni i też przynajmniej bramkę strzelić. Chciałem grać BTS w każdym dzisiejszym meczu ale ciężka sprawa bo w meczu Irlandii ze Szwecją to może paść jedna bramka. Chciałem też grać gola Zlatana ale za mały kurs na taki manewr. Wybrałem rożne jak wczoraj i dołożyłem do tego BTS. Jeśli ktoś gra i będzie grał trebla ze wszystkiego to polecam obserwować ostatni mecz (jeśli wejdą rożne) i ewentualnie zamykać jak ktoś szybko strzeli bramę.

Belgowie zagrali dzisiaj padakę. O ile to, że nie strzelili bramki mnie dziwi to jeszcze mocniej ospałość na początku i rożny dopiero w 11 minucie. No cóż dzisiaj ogólnie minus.

P.S. Jeśli korzystasz z moich typów nie pogniewam się za plusiki ????

S 61

sanej

Użytkownik
Na dzisiaj gram 2 dubelki:
1. Austria + Portugalia @2.62
2. Austria - Węgry typ: rożny do 9:00 @1.83
3. Portugalia - Islandia typ: rożny do 9:00 1.83
AKO z rożnych @3.36

Dzisiaj krótko. Nie ma co kombinować. Zarówno Austria jak i Portugalia są zdecydowanym faworytem i mają przeciwników kilka klas gorszych. Nie chcę nikomu ujmować bo w tym turnieju widzieliśmy doskonale, że słabszy jest w stanie się postawić mocniejszemu. Jednak uważam, że nawet jak Węgrzy czy Islandczycy strzelą jakąś bramkę to Austriacy i Portugalczycy strzelą więcej. Bramka Krystyniarza wygląda ciekawie ale po 1.83 się nie skuszę (może live jak kurs skoczy). Rożne standardowo. Wczoraj się nie udało ale statystycznie wychodzi i tak, że warto grać więc gram i to.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom