Witam wszystkich serdecznie . Z tej strony Marcin i postaram sie Wam przedstawić moje typy wysoce prawdopodobne w "systemie" grania za każda kolejna wygraną. Jestem wieloletnim czytelnikiem forum i postaram sie nie dać plamy na początek . Pozdrawiam i życze dobrej zabawy . Pisze z telefonu także z góry przepraszam za formatowanie tekstu itp. Grę zaczynam od 40 zł a bukmacher stacjonarny STS . Typy na dzis to Francja 2 liga mecz Angers strzeli kurs 1.35 , Wolfsburg strzeli kurs 1.45 . Łączny kurs 1.96. Przewidywana wygrana 68.99 . Krótka analiza: pierwszy mecz będzie bez historii Angers podrażnione porażka i siebie będzie chciało jak najszybciej o niej zapomnieć wiec bramka z ich strony nie unikniona . Wolfsburg zagra dla zmarłej maskotki drużyny i myśle ze zawodnicy bedą mieć pod koszulkami dedykacje na wypadek gola . Tyle z mojej strony będę se starać jak najmniej meczy i licze na spotkanie tutaj za tydzień ze stawka min 700 ???? chateroux-angers 0-1 , wolfsburg - bayern 4-1wygrana 68.99Do usłyszenia jutro