>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

"Za wszystko 2015" ZAPRASZAM

D 0

dembi88

Użytkownik
Witam wszystkich serdecznie . Z tej strony Marcin i postaram sie Wam przedstawić moje typy wysoce prawdopodobne w &quot;systemie&quot; grania za każda kolejna wygraną. Jestem wieloletnim czytelnikiem forum i postaram sie nie dać plamy na początek . Pozdrawiam i życze dobrej zabawy . Pisze z telefonu także z góry przepraszam za formatowanie tekstu itp. Grę zaczynam od 40 zł a bukmacher stacjonarny STS . Typy na dzis to Francja 2 liga mecz Angers strzeli kurs 1.35 , Wolfsburg strzeli kurs 1.45 . Łączny kurs 1.96. Przewidywana wygrana 68.99 . Krótka analiza: pierwszy mecz będzie bez historii Angers podrażnione porażka i siebie będzie chciało jak najszybciej o niej zapomnieć wiec bramka z ich strony nie unikniona . Wolfsburg zagra dla zmarłej maskotki drużyny i myśle ze zawodnicy bedą mieć pod koszulkami dedykacje na wypadek gola . Tyle z mojej strony będę se starać jak najmniej meczy i licze na spotkanie tutaj za tydzień ze stawka min 700 ???? chateroux-angers 0-1 , wolfsburg - bayern 4-1wygrana 68.99Do usłyszenia jutro ;)

gajin 150

gajin

Użytkownik
Nie dość że to co piszesz nie stało koło żadnego systemu i nie nadaje się na ten dział, to grasz po najgorszych możliwych kursach u ziemniaka, a ze swoją grą na powyższym przykładzie bazując, to sądzę że nie dotrwasz do 3 kuponu...

D 0

dembi88

Użytkownik
Spokojnie wszystko jest przeanalizowane nie gram tego od dzis. A ze u stacjonarnego cóż każdy gra gdzie mu wygodnie. Proszę na początku bez nerwów zobaczymy jak sie wszystko rozwinie. Proszę o nie przenoszenie póki co tematu jak będę miał troje więcej czasu to sam to zrobię . Taka mała prośba dla admina. Pokaże Wam ze bez typów 1x2 mozna łapać typy bezstresowe i trafne miejmy nadzieje ????

D 0

dembi88

Użytkownik
Dzis sobota meczy od groma ale nie ma sie co napalać niespodzianki bedą . Na dzis proponuje taki oto skład ; leverkusen strzeli kurs 1.22 , pescara strzeli kurs 1.45 kurs ogólny 1.77 Przewidywana wygrana 105.91. Krótka analiza : nie oszukujmy sie ze Borussia sie odbuduje bo sprzedali juz wszystkich koło mozna było a Reus juz myślami w Bayernie. Natomiast Pescara to druga drużyna pod względem strzelonych bramek a ostatnia przegrana u siebie z Ternana to dla nich cios. Bedą napierać na vice lidera . Miłego dnia i życzę wygranych dzis .

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
All in inwestowane w niski kurs na zysk w granicach 50-100zł - jeden z najskuteczniejszych sposobów na szybkie pozbycie się całej kasy i zarazem tak często powielany przez świeżaków temat z &quot;genialnym&quot; sposobem gry ;)
Że ludzie nie uczą się na cudzych błędach, wystarczyłoby poświęcić 30minut na lekturę 2-3 tego typu wątków, żeby dowiedzieć się jak to się prędzej czy później (zazwyczaj pierwsza opcja ) skończy ;)

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Potwierdzam i nawet kiedyś próbowałem grać coś w tym stylu:
Gra wbrew... sobie. Test
Jakby grać LAY dla kursów 1.05 - 1.10 ?
Wczoraj 1.20 było na Michała w tenisie. już chciałem położyć tam 1/4 budżetu i dobrze, że tego nie zrobiłem by byłbym dzisiaj smutny.
A gdyby tak obstawić LAY Michał ?
Tylko ciągle to &quot;gdybanie&quot; ????

wawo 16,4K

wawo

Użytkownik
Gdyby dobierać odpowiednio spotkania, nie grać codziennie to by się mogło coś ugrać. Ale to nie mozna grać pewniaczków w stylu City u siebie z Hull;p Ale np maks kursy 1.1. Przykład Aston Villa- Chlsea (strzeli) akurat wtedy byl kurs 1.12. Ciśniesz za 1000 pln pewny zysk po kilku minutach. Grasz tak kolejne 3-4 meczy, uzbierasz 500 pln. Odkładasz tysiaka, grasz tą 500. Jak dobrze dobierzesz spotkania i nie będziesz grał na pałę to źle na tym nie wyjdziesz. Dobre do takich kursów są tez over 0,5 w meczu. Albo tennis ale to tylko szlemy, ewentualnie atp 1000. Bo w niższych rangach niespodzianka za niespodzianka.

soldier31 8K

soldier31

Użytkownik
Gdyby dobierać odpowiednio spotkania, nie grać codziennie to by się mogło coś ugrać. Ale to nie mozna grać pewniaczków w stylu City u siebie z Hull;p Ale np maks kursy 1.1. Przykład Aston Villa- Chlsea (strzeli) akurat wtedy byl kurs 1.12. Ciśniesz za 1000 pln pewny zysk po kilku minutach.
Grasz np. Lay @ 1,12 ( Chelsea strzeli ) ? No to to nie jest &quot; pewny zysk po kilku minutach &quot; bo w ciągu tych kilku minut Chelsea może strzelić i masz lipę.

Do góry Bottom