to są sprawy do których się podchodzi indywidualnie, zależy od ligi i od bukmachera. Wątpię żeby taki Bah albo Interwetten przyjął zakłady na takie kwoty, ale zawsze można zagrać w kilku bukach ten sam zakład.no może inaczej. Za jaką kwotę można maksymalnie obstawić zakład, żeby bukmacher go nie odrzucił.
No ładne historie... Tak na moje to stacjonarne zrobią większy problem żeby zagrać za większą kasę niż buki netowe. Mówię o poważniejszych bukach netowych a nie o śmiechowych.Nie radziłbym obstawiać za większą kwotę u buków internetowych(zawsze mogą być jakieś problemy z wypłata itp.), jak ktoś już ma większe pieniądze i chce postawić je, to lepiej zrobić to w buku stacjonarnym
Moim zdaniem lepiej i bezpieczniej jest rozłożyć taką kwotę na kilka kuponów i zagrać w buku naziemnym, ja nigdy nie odważyłbym się wpłacić 60 tys. zł do buka internetowegoNo ładne historie... Tak na moje to stacjonarne zrobią większy problem żeby zagrać za większą kasę niż buki netowe. Mówię o poważniejszych bukach netowych a nie o śmiechowych.
Zobacz, że przy 60 tyś. płacisz 6 tyś. złodziejskiego podatku.Moim zdaniem lepiej i bezpieczniej jest rozłożyć taką kwotę na kilka kuponów i zagrać w buku naziemnym, ja nigdy nie odważyłbym się wpłacić 60 tys. zł do buka internetowego
dzisiaj jest mecz Gwiazd w baseballa w USA, możesz sobie obstawić wygraną jednego z teamów za... 20,491.43 EURO, przelicz sobie ile to jest na złote jeżeli chcesz.no może inaczej. Za jaką kwotę można maksymalnie obstawić zakład, żeby bukmacher go nie odrzucił.
Z tego co ostatnio zauważyłem to w Totomixie ostatnio mają takie kursy, że stawiając u nich wychodzisz lepiej niż stawiając np: w bet-at-home i to po odliczeniu podatku. Ale masz racje rozważania na ten temat są bezsensowne, bo i tak pewnie nikt z tego forum nie postawi takiej kasy na jeden mecz.Zobacz, że przy 60 tyś. płacisz 6 tyś. złodziejskiego podatku.
Można spokojnie 60 tyś. wpłacić na kilka buków.
Są buki, które na jeden zakład przyjmą po 3 tyś. € T wystarczy zagrać w kilku takich bukach i masz rozłożone owe 60 tyś. i nie płacisz podatku. dodatkowo każdy buk nie zablokuje Ci przecież konta.
Gra w bukach naziemnych po prostu nie jest ekonomiczna...
Tyle, że te rozważania to teoria bo mało kto gra 60 tyś. na jeden mecz...
Proszę Ciebie... mówienie o bah to porażka. Tam mają magicznie wysokie marże. Ludzie z poważnymi pieniędzmi nie będą grali w buku który ma złodziejską marżę.Z tego co ostatnio zauważyłem to w Totomixie ostatnio mają takie kursy, że stawiając u nich wychodzisz lepiej niż stawiając np: w bet-at-home i to po odliczeniu podatku. Ale masz racje rozważania na ten temat są bezsensowne, bo i tak pewnie nikt z tego forum nie postawi takiej kasy na jeden mecz.