>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

za ile mozna postawić mecz?

K 16

kkkc2

Użytkownik
Załóżmy ze mam 60 tys zł. I chce te 60 tys zaryzykować stawiając np. na wygraną gości (kurs np. 2,00) Jesli by weszło to miałbym te 120 tys?
Bukmacherzy przyjmują takie kwoty na zaklad? Jesli tak, to u jakich bukmacherów można grać za takie pieniądze?

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Jeśli miałbyś takie pieniądze i chciałbyś postawić taki zakład to nie zakładałbyś tematu z takim pytaniem. Bo po prostu wiedziałbyś gdzie trzeba to zagrać.
Twoje pytanie jest czysto teoretyczne/ ciekawskie i jestem pewny tego na na 95%.
Nie podałeś żadnego szczegółu zakładu- dyscypliny, ligi itp. co wskazuje na to, że nie bardzo masz pojęcie o czym piszesz...
Dlatego nie odpowiem Ci na to pytanie bo mija się to z celem...

K 16

kkkc2

Użytkownik
no może inaczej. Za jaką kwotę można maksymalnie obstawić zakład, żeby bukmacher go nie odrzucił.

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
no może inaczej. Za jaką kwotę można maksymalnie obstawić zakład, żeby bukmacher go nie odrzucił.
to są sprawy do których się podchodzi indywidualnie, zależy od ligi i od bukmachera. Wątpię żeby taki Bah albo Interwetten przyjął zakłady na takie kwoty, ale zawsze można zagrać w kilku bukach ten sam zakład.
Jak już powiedziałem to są osobliwe przypadki i dopóki sam nei zagrasz to się pewnie nie dowiesz.

bmt 0

bmt

Użytkownik
W bet365 masz opcje postaw max, po naciśnięciu której komputer sam wylicza maksymalną kwotę na dany zakład.

maks 2

maks

Użytkownik
Nie radziłbym obstawiać za większą kwotę u buków internetowych(zawsze mogą być jakieś problemy z wypłata itp.), jak ktoś już ma większe pieniądze i chce postawić je, to lepiej zrobić to w buku stacjonarnym;)

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Nie radziłbym obstawiać za większą kwotę u buków internetowych(zawsze mogą być jakieś problemy z wypłata itp.), jak ktoś już ma większe pieniądze i chce postawić je, to lepiej zrobić to w buku stacjonarnym;)
No ładne historie... Tak na moje to stacjonarne zrobią większy problem żeby zagrać za większą kasę niż buki netowe. Mówię o poważniejszych bukach netowych a nie o śmiechowych.

maks 2

maks

Użytkownik
No ładne historie... Tak na moje to stacjonarne zrobią większy problem żeby zagrać za większą kasę niż buki netowe. Mówię o poważniejszych bukach netowych a nie o śmiechowych.
Moim zdaniem lepiej i bezpieczniej jest rozłożyć taką kwotę na kilka kuponów i zagrać w buku naziemnym, ja nigdy nie odważyłbym się wpłacić 60 tys. zł do buka internetowego;)

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Moim zdaniem lepiej i bezpieczniej jest rozłożyć taką kwotę na kilka kuponów i zagrać w buku naziemnym, ja nigdy nie odważyłbym się wpłacić 60 tys. zł do buka internetowego;)
Zobacz, że przy 60 tyś. płacisz 6 tyś. złodziejskiego podatku.
Można spokojnie 60 tyś. wpłacić na kilka buków.
Są buki, które na jeden zakład przyjmą po 3 tyś. € T wystarczy zagrać w kilku takich bukach i masz rozłożone owe 60 tyś. i nie płacisz podatku. dodatkowo każdy buk nie zablokuje Ci przecież konta.
Gra w bukach naziemnych po prostu nie jest ekonomiczna...
Tyle, że te rozważania to teoria bo mało kto gra 60 tyś. na jeden mecz...

Prince de Belial 1,9M

Prince de Belial

Forum VIP
dzisiaj jest mecz Gwiazd w baseballa w USA, możesz sobie obstawić wygraną jednego z teamów za... 20,491.43 EURO, przelicz sobie ile to jest na złote jeżeli chcesz.

pozdr,

maks 2

maks

Użytkownik
Zobacz, że przy 60 tyś. płacisz 6 tyś. złodziejskiego podatku.

Można spokojnie 60 tyś. wpłacić na kilka buków.
Są buki, które na jeden zakład przyjmą po 3 tyś. € T wystarczy zagrać w kilku takich bukach i masz rozłożone owe 60 tyś. i nie płacisz podatku. dodatkowo każdy buk nie zablokuje Ci przecież konta.

Gra w bukach naziemnych po prostu nie jest ekonomiczna...

Tyle, że te rozważania to teoria bo mało kto gra 60 tyś. na jeden mecz...
Z tego co ostatnio zauważyłem to w Totomixie ostatnio mają takie kursy, że stawiając u nich wychodzisz lepiej niż stawiając np: w bet-at-home i to po odliczeniu podatku. Ale masz racje rozważania na ten temat są bezsensowne, bo i tak pewnie nikt z tego forum nie postawi takiej kasy na jeden mecz.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Z tego co ostatnio zauważyłem to w Totomixie ostatnio mają takie kursy, że stawiając u nich wychodzisz lepiej niż stawiając np: w bet-at-home i to po odliczeniu podatku. Ale masz racje rozważania na ten temat są bezsensowne, bo i tak pewnie nikt z tego forum nie postawi takiej kasy na jeden mecz.
Proszę Ciebie... mówienie o bah to porażka. Tam mają magicznie wysokie marże. Ludzie z poważnymi pieniędzmi nie będą grali w buku który ma złodziejską marżę.
Dam ci porówanie.
Mam pod ręką skrin z innego forum gdzie próbowałem komuś wytłumaczyć jaka jest różnica między śmiechowym bukiem a profesjonalnym bukiem.

Te liczby to limit kasy jaką mogą przyjąć. Tysiące Euro czyli do 60 tyś. spokojnie można zagrać.
Teraz policz jakbyś chciał zagra tym moneyline.
14232 *2.01 pinnacle
A 14232 ) 1.90 BAH.
Lepiej to widać na under/over
7116 * @2,240 (over) pinnacle
7116 * 1.85 bah
Marża jest widoczna gołym okiem.

R 0

rzeznikkkkk

Użytkownik
Witam
Mnie tez Ciekawi ile mozna postawic maksymalnie u bukamachera na mecz .. bo...
Czytałem kilka razy o ludziach co stracili kupe kasy na tym (jeden amarykanin co podal firme bukmacherska do sadu zeby mu oddali 4 MILIONY dolarow bo tyle postawil po tym jak zadzwnil do szefa aby mu konto zablokowali bo jest uzalezniony. slyszeliscie ?
Albo o kolesiu z angli co na mecz swojej reprezentacji z jakimis jeleniami postawil 100 tys fundow po kursie 1.20 ???? on akurat wygral
No ale w betako to Pani dzwonila do cetrali jak chcialem za 500 zł postawic ;p wiec jak mi progresja dojdzie do 15 poziomu to gdzie sie udam ? ????

F 0

fruwak

Użytkownik
Jest &quot;buk&quot; ktory bezproblemu przyjmie taki zaklad jesli bedzie odpowiedni ruch ;)

Wlasciwie nie buk a gielda zakladow mowie o betfair. Tylko bedziesz musial miec odpowiednia ilosc zainteresowanych osob wtedy powinno sie obejsc bez problemu ;) I kurs moze byc &quot;ruchomy&quot;

krzysiultd 0

krzysiultd

Użytkownik
w pinnacle tez są cały czas widoczne maxy na zakłady, ja gdybym dysponowal taka gotowka wplacilbym wlasnie do nich, nie bałbym się o pieniadze bo wiem ze to profesjonalna firma ktorej wyplata 120tys. złotych nie sprawi problemów. na pewno nie do zadnej pseudo firmy utworzonej na rynek polski (tak jak bah czy tobet), ostatnio mam problem z wyplata z bah 200zł i nie chca mi podac przyczyny odrzucenia zlecenia wyplaty ;) nie mowie, ze to oszusci, ale brak profesjonalizmu widac u nich na kazdym kroku.

krzysiultd 0

krzysiultd

Użytkownik
no wlasnie nie skorzystalem, bo zlecilem wyplate w czasie trwania akcji bonusowej, potem po okolo dwoch tygodniach wplacilem te 350zl, potem dostalem info od supportu, ze wlasnie wyplacalem po ogloszeniu akcji bonusowej i nie dostane bonusu, a jak zlecilem wyplate z powrotem na moneybookers to niestety wplata nie zostala sfinalizowana

R 0

rimini09

Użytkownik
Mi te śmiecie tez odrzucają cały czas wypłate na konto i to ledwo 300pln,dodam ze nie korzystałem wcześniej z żadnego bonusa a i wcześniej wypłacałem kase juz na konto,Nie polecam bah bo to banda amatorów,koledze ukradli tysiąc złoty wygrany na pokerze i juz 2 tygodnie czeka na wyjaśnienia bo profesionalny support odpisal ze mają takie prawo i kontakt się urwał .

Do góry Bottom