czy to prawda ze nie ma na betfair zadnych limitów ?jezeli chodzi o obstawianie zakładów jak ktos ma ,to moze nawet i za 1000,000 milion euro poscic jakiego saingla??
czy to prawda ze nie ma na betfair zadnych limitów ?jezeli chodzi o obstawianie zakładów jak ktos ma ,to moze nawet i za 1000,000 milion euro poscic jakiego saingla??
Oczywiście, że tak... ale musi być na to zdarzenie dostępna taka suma pieniędzy na rynku... zawsze masz napisane pod danym kursem zdarzenia za jaką kwotę możesz zawrzeć zakład.
Na to konkretne zdarzenie jak np. czy w meczu padnie wiecej niz 1.5 gola i cala pule jaka jest na tym?, czy cała pule jaka jest w danym meczu łacznie?, bo widze jakies tam kwoty przyprawiajace o zawrót głowy szczególnie na premier league
Na to konkretne zdarzenie jak np. czy w meczu padnie wiecej niz 1.5 gola i cala pule jaka jest na tym?, czy cała pule jaka jest w danym meczu łacznie?, bo widze jakies tam kwoty przyprawiajace o zawrót głowy szczególnie na premier league
Jak np. w meczu Arsenal-Liverpool jest na over 1,5 gola kurs np. 1,21 i pod tym kursie jest napisane np. 11263 euro to możesz za tyle postawić... oczywiście musisz mieć tyle kasy na swoim koncie - to chyba logiczne.
a zauwazyliscie ze w zakładce moje konto jest napisane:
''maksymalny limit ryzyka na zakład - 10 000 euro ''
przynajmniej ja tak mam wiec chyba sie nie da az tak grubo grac ?
czy moze mozna ten limit zwiekszyc ?
a zauwazyliscie ze w zakładce moje konto jest napisane:
''maksymalny limit ryzyka na zakład - 10 000 euro ''
przynajmniej ja tak mam wiec chyba sie nie da az tak grubo grac ?
czy moze mozna ten limit zwiekszyc ?
nie no jasne ze z ciekawosci pytam, tylko ciekawi mnie to bo tak wszyscy krzycza ze na betfair nie ma limitów to sie odezwałem...
bo dajmy na to ze znalazłby sie ktos kto ma naprawde kupe szmalu i chciałby zagrac dajmy na to na barcelone ze wygra w primera division w jakiejs tam kolejce powiedzmy po kursie 1,2 za 100 tys euro to ciekawe czy by mógł... rynek niby wielki bo kwoty ida w miliony euro na takie spotkania co kolejka...