>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

z pamiętnika gracza ;)

U 0

uqasch

Użytkownik
Witam forumowiczów! zakładam ten temat po to żeby zaprezentować wam swoje typy! staram się gać zakłady o kursach powyżej 1,5 choć czasami mogą trafić się też niższe kursy! W przeważającej większości będą to typy z piłki nożnej ale nie tylko, co jakiś czas będę się starał robić podsumowanie! Zaczynam z kontem równym 500 jednostek! Swoje zakłady gram na bet365.
na piątek 15.08 typuję takie spotkania
1. Brazylia - USA (siatkówka), typ Brazylia -1,5 seta, kurs 1,75 stawka 40 j możliwa wygrana 70 j
2. Korona - Górnik, typ BTS, kurs 1,83 stawka 40 j możliwa wygrana 73,2 j
3. Jagiellonia - Legia, typ over 2,5 kurs 1,95 stawka 40 j możliwa wygrana 78j
4. SV Mattesburg - Austria Lustenau, typ Mattesburg kurs 2,0 stawka 40 j możliwa wygrana 80 j

U 0

uqasch

Użytkownik
1. Brazylia - USA (siatkówka), typ Brazylia -1,5 seta, kurs 1,75 stawka 40 j możliwa wygrana 70 j
⛔
2. Korona - Górnik, typ BTS, kurs 1,83 stawka 40 j możliwa wygrana 73,2 j⛔
3. Jagiellonia - Legia, typ over 2,5 kurs 1,95 stawka 40 j możliwa wygrana 78j✅
4. SV Mattesburg - Austria Lustenau, typ Mattesburg kurs 2,0 stawka 40 j możliwa wygrana 80 j✅
i krótki komentarz, brazylijki 2 pierwsze sety grały tak jakby im się nic nie chciało, później już wyłączyłem transmisję a one wygrały 3:2 w sumie to i tak nie zmienia faktu ze typ wypadł.
Korona słaba jak psy na ten moment to dla mnie pierwszy kandydat do spadku!
Jagiellonia bez Daniego nie istnieje przynajmniej w ataku (choć jakieś tam sytuacje mieli) na szczęście legioniści uratowali mój typ!
Mattesburg bez komentarza w sumie meczu nie widziałem ale spokojnie wygrali 2:0.

U 0

uqasch

Użytkownik
na szybko

5. Manchaster United - Swansea, typ MU over 1,5 kurs 1,50 stawka 40 j możliwa wygrana 60j ⛔
manchaster dramat ! ????

U 0

uqasch

Użytkownik
6. Arsenal - Crystal Palace, typ Crystal Palace over 1,5 kartki kurs 1,61 stawka 40 j możliwa wygrana 64 j✅
7. Olimpia - Flota, typ Olimpia kurs 1,72 stawka 40 j możliwa wygrana 69 j⛔

U 0

uqasch

Użytkownik
8. Pogoń - Wigry, typ Pogoń kurs 2,05 stawka 40 j możliwa wygrana 82 j⛔
Wigry osłabione, po za tym w tygodniu mieli mecz w pucharach. i remis 0:0

Do góry Bottom