>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Z jakiej akcji zdobyty będzie X gol

T 0

tyr88

Użytkownik
Z jakiej akcji zdobywanych jest najczęściej gol? Gdybyście potrafili odpowiedzieć tak mniej więcej w % było by super.
Zastanawiam się nad typowaniem że w każdym meczu live &quot;x&quot; gol zdobyty będzie &quot;strzałem&quot; Może progresją, niewiem. Pozdrawiam

ester 87

ester

Użytkownik
Z jakiej akcji zdobywanych jest najczęściej gol? Gdybyście potrafili odpowiedzieć tak mniej więcej w % było by super.
(1-marża)/kurs
Podstaw sobie kursy buka na poszczególne rodzaje goli. Będziesz miał niesamowicie dokładne statystyki w jaki sposób są strzelane bramki. Lepszych, na podstawie większej bazy, raczej nie znajdziesz.

kris6891 11

kris6891

Użytkownik
grałem tak kiedys mozna pograc ale trzeba miec szczescie pozatym wybierac druzyny gdzie zawodnicy nie umia grac głowa(głowka) i druzyny ktore mała fauluja (karne) ale zalezy jeszce jaki buk bo niektore maja do wyboru 3-4 sposoby na zdobycie gola a inne nawet i 6-8

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP

Zastanawiam się nad typowaniem że w każdym meczu live &quot;x&quot; gol zdobyty będzie &quot;strzałem&quot; Może progresją, niewiem. Pozdrawiam
no to wiadomo że najczęściej gole padają po strzałach. Tylko właśnie nie którzy bukmacherzy mają strzał zza pola karnego albo z pola karnego. Szukaj tam gdzie by było samo strzał. Kurs o ile ja pamiętam było około 1.60 więc nie najgorzej. I tak jak poprzednik pisał. Szukaj takich drużyn aby grali najprostszymi sposobami ????

T 0

tyr88

Użytkownik
Ok postaram się dostosować do Waszych rad.
Polecacie jakąś stronę na której znajdę statystyki ostatnich goli danych drużyn?

Do góry Bottom