>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Z góry na sam dół. Tragiczny przypadek ...

mazaq 2,8K

mazaq

Forum VIP
Kiedyś ... (17.10.2003)

A dziś :

Gra zespołu jest tragiczna, frekwencja tragiczna, zarząd tragiczny, perspektywy tragiczne.
Pogoń spada do II ligi.

Czy ktoś spotkał się z taką sytuacją, że gdy klub przestał odnosić sukcesy, to kibice odwrócili się zupełnie?

Chociaż nie wydaje mi się, żeby w jakimkolwiek innym klubie działy się takie rzeczy jak w Szczecinie.
Pana Ptaka nie było w Polsce już prawie rok.

Brazylijska potęga nie wypaliła... Może czas na Ekwador? :roll:

grzech 0

grzech

Użytkownik
Mimo iż jestem kibicem Wisły Kraków to rownież jest mi żal tego co dzieje się z Pogonią...
Ptak po prostu zniszczył ten klub ???? Nie wiem co bym zrobił gdyby w Krakowie pojawił sie taki &quot;inwestor&quot; i tak stoczył Wisełke... ;/

Mam nadzieje jednak, ze ktos powazny sprobuje wykupic Pogon i zainwestowac aby przywrocic ja do Orange Ekstraklasy bo poprostu jej kibice nie zasluguja na takie cos.

pzdr

erka 1

erka

Użytkownik
Ja liczylem ze Pogon na jakims farcie sie utrzyma dzieki zdegradowaniu Arki i Łecznej. Ale znow slyszalem ze zostalo wsyzstko ustawione przy zielonym stoliku i tylko czekali czy kluby z Łodzi nie beda na miejscach spadkowych to wywala dodatkowo dwie druzyny. Chodzilem na Pogon caly czas i zal mi bylo tych mlodych Brazylijczykow jak sie z nich wysmiewano. Napewno to nie jest ich wina, bo kazdy by pojechal gdzies grac i dostawac kase... A poza tym u niektorych naprawde widac ze mogli by kiedys cos klepac ale znow po sezonie jest wymiana i przychodzi 15 nowych ktorzy znow beda sie aklimatyzowac. Przeciez w tamtym sezonie Tavares, Danieli jeszcze kilku nie bylo wcale takimi slabymi. I tak wolalbym zeby grala wiekszosc Polakow+kilku zdolnych Brazylijczykow: Edi, Lilo, Marcelo, moze Tinga. Jak Pogon awansowala z II ligi to przeciez miala bardzo silny sklad z wieloma dobrymi Polakami, a Ptak oczywiscie porozwiazywal z polowa kontrakty(nic nawet nie zyskal-dziwne). Mam nadzieje ze koncepcja klubu sie zmieni(moze Begdas znow wykupi?) i za rok znow wrocimy do elity... ????

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Ja powiem tak ,siedziałem na Legii akurat w sektorze Pogoni t.z mogli siadac gdzie chca .Dostali od nas darmowych 300 biletów i 200 mormalnie.Troche ludzi przyjechało.:Lecz wgóle nic nie spiewali może tylko Legia , Pogoń... Widać było że to bardziej jakas wycieczka niż dopingowanie i pomaganie zespołowi.Szkoda że tak sie dzieje brak osiagniec -brak kobiców.No ale wszystko to przez ptaka.
Może zanuce pioseneczke.
&quot;Ptak Antoni ,niech sie goni&quot; chyba dobrze zapamietałem no i to tylko spiewali ,ale ze dwa -trzy razy.Ogólnie troche żenada.

grzech 0

grzech

Użytkownik
to raczej nie jest dokladnie tak ze brak wynikow=brak kibicow...

bo zaloze sie ze gdyby ta druzyna wygladala jak normalna druzyna w polsce ( w sensie nie byle jakie same brazylijczyki itd itp wiadomo o co chodzi) skladala by sie z polakow, ludzie ktorym zalezy na losie zespolu, to na pewno kibicow by nie brakowalo nawet w przypadku grania o utrzymanie.

po prostu ptak zniszczyl klub i nikt na taki cyrk nie bedzie przychodzil....

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Nie wiem co bym zrobił gdyby w Krakowie pojawił sie taki &quot;inwestor&quot;
Pamiętaj to nie jest INWESTOR to jest spekulant żeby nie być posądzonym o antysemityzm to wiecie kim jest (tak bym na niego powiedział :zy3ou: )

Zainwestował kasę, zgarnął co trzeba i teraz zwija manatki.

Pogoń przecież parę lat temu grała w II lidze naparzała i wróciła. Teraz chyba będzie podobnie musi spaść, musi ten worek z błędami się wysypać i pora zbudować drużynę od nowa.

Obserwuję nasze kochane ligi ustawiane od 7 lat pamiętam jeszcze Lecha Poznań w 2 lidze, Pogoń, Górnika Polkowice i inne kluby, często było tak że one potrzebowały takiego zimengo prysznicu a potem sytuacja diametralnie się odmienia.

Ja się boję że wkrótce to samo może się stać w Kielcach :;/: (obym się mylił :!: )

mazaq 2,8K

mazaq

Forum VIP
Pogoń Szczecin ma dokończyć rozgrywki sezonu 2006/07 zawodnikami z drużyny rezerw! Taką informację podała nieoficjalna strona internetowa klubu.

- To jest kompromitacja! Piłkarze z rezerw przechodzą do pierwszego składu, a do rezerw mają iść zawodnicy juniorów starszych prowadzonych przez Roberta Dymkowskiego - poinformował wiceprezes klubu Krzysztof Waszak.

Informacja ta, spadła jak grom z jasnego nieba nie tylko na działaczy szczecińskiego klubu, ale i również na szkoleniowca.

- Dowiedziałem się o tym od prezesa Waszaka - powiedział załamany Bogusław Baniak. - Jest do diabelski pomysł. Ci chłopcy spalą się psychicznie wychodząc na boisko i grając przeciwko Cracovii czy GKS-owi Bełchatów.

Do gry w rozgrywkach Orange Ekstraklasy zostali zarejestrowani: Komar, Brunejko, Paliwoda, Rawa, Orłowski, Rydzak, Wójtowicz. Maja oni prawdopodobnie zastąpić Brazylijczyków, którzy ze względów oszczędnościowych pakują się już do domu.

- Nie rozumiem takiego zagrania - stwierdził Baniak. - Przecież jest jeszcze cień nadziei na uratowanie zespołu, dopóki mieliśmy szanse powinniśmy walczyć.

Źródło informacji: Więcej-www.pogon.v.pl
:oops: ????

Nie mam słów :przeklina: ,aby to sensownie wytlumaczyc i skomentowac[/quote]

Do góry Bottom