A
135
Archimonde666
Użytkownik
Witam, założyłem temat gdyż chciałbym się tutaj dzielić swoimi przemyśleniami, informacjami i dojściami które posiadam.
Nie udzielam więcej informacji niż to co tutaj umieszcze, więc prosze nie zasypywać Mnie pytaniami, i zgodnie z regulaminem ZASTRZEGAM SOBIE PRAWO DO WPISÓW W TYM TEMACIE.
stawki 1-10 j
.
W meczu w Jordanii jest dziś spotkanie o godzinie 17:00 Shabab Al Ordon - Al Sareeh
gramy tutaj trzy zaklady na dokladny wynik
1.Shabab Al Ordon - Al Sareeh (dokladny wynik 3 -2 kurs 29.00) stawka: 5j
2. Shabab Al Ordon - Al Sareeh ( dokladny wynik 4-1 kurs 34.00) stawka: 4j
3.Shabab Al Ordon - Al Sareeh (dokladny wynik 4-2 kurs 51.00) stawka: 3j
do tego :
4.Shabab Al Ordon - Al Sareeh ( Shabab Al Ordon powyżej 2.5 gola kurs 4.33) stawka: 10j
kursy via bet365.
Niestety polskie buki nie oferują dokladnych wyników na to spotkanie. kursy via bet365, w polskich bukach są jedynie zaklady na bramki, ew. na wygraną gospodarzy.
Nie udzielam więcej informacji niż to co tutaj umieszcze, więc prosze nie zasypywać Mnie pytaniami, i zgodnie z regulaminem ZASTRZEGAM SOBIE PRAWO DO WPISÓW W TYM TEMACIE.
stawki 1-10 j
.
W meczu w Jordanii jest dziś spotkanie o godzinie 17:00 Shabab Al Ordon - Al Sareeh
gramy tutaj trzy zaklady na dokladny wynik
1.Shabab Al Ordon - Al Sareeh (dokladny wynik 3 -2 kurs 29.00) stawka: 5j
2. Shabab Al Ordon - Al Sareeh ( dokladny wynik 4-1 kurs 34.00) stawka: 4j
3.Shabab Al Ordon - Al Sareeh (dokladny wynik 4-2 kurs 51.00) stawka: 3j
do tego :
4.Shabab Al Ordon - Al Sareeh ( Shabab Al Ordon powyżej 2.5 gola kurs 4.33) stawka: 10j
kursy via bet365.
Niestety polskie buki nie oferują dokladnych wyników na to spotkanie. kursy via bet365, w polskich bukach są jedynie zaklady na bramki, ew. na wygraną gospodarzy.