U
0
Usunięty użytkownik 112896
Gość
Wiem że taki temat pojawił się już nie raz ale postaram sie w 11 dni grając all in zaczynając od 25 zl zrobić 2000zł. Grał bede tylko małe kursy . ???? BET 365
Najlepsze jest to że w poscie napisałem że stawiam 1 na Lincoln... i po 5 minutach edytowałem post z myślą "a może to był znak?"Dlatego wlasnie sie nie gra malych kursow ????
Jak juz grales same 1 to trzeba bylo do konca![]()
czy ja wiem czy bez szans... wygrane ida falami i porazki tez, ja swego czasu zrobilem z dychy bodaj nie cale 1600 grajac dziadowskie kursy 4fun, 1,2 to juz jest fajny kurs do takiej zabawy ale jak mam cos doradzic to tylko single i masa cierpliwosci bez podpalania sie, konsekwencja i spokojnie do przodu, chocby 'tylko' po 2-3 typy dziennienie ma szans
Ciężko wierzyć w dostosowanie się w te rady, skoro autor próbował dwa razy i dwukrotnie nie wyszedł poza pierwszy kupon.czy ja wiem czy bez szans... wygrane ida falami i porazki tez, ja swego czasu zrobilem z dychy bodaj nie cale 1600 grajac dziadowskie kursy 4fun, 1,2 to juz jest fajny kurs do takiej zabawy ale jak mam cos doradzic to tylko single i masa cierpliwosci bez podpalania sie, konsekwencja i spokojnie do przodu, chocby 'tylko' po 2-3 typy dziennie
Kupon jest dobrze rozliczony tylko pomyliłem over z under co widać po kursie 1.13@ poprawiłem . Dzięki za spostrzegawczoscHej mam pytanko czemu masz wtorkowy
mecz na zielono skoro było poniżej 5,5 gola