Chyba jak najszybciej skontatkuj sie z supportem allegroLiczba nieudanych logowań do Twojego konta: 9
Ostatnia próba: 2008-05-21 21:06:34 z adresu IP 83.25.62.105 (ack105.neoplus.adsl.tpnet.pl)
----
Wchodząc dzisiaj na konto wyświetlił mi sie taki komunikat co robić ??
hehe, ale ty wiesz że ten cały internet i allegro to nie siedzi w twoim kompie?? Więc fakt że siostra ma własny komp i nikt przy twoim nie siedział wiele nie rzutuje... zaskakujesz mnie gościu :jezora:Nie ma takiej opcji wczoraj do 0:20 siedziałem w barze po meczu a na kompa nikt nie siadał ...nie miał dostępu ... pozatym siostra ma swojego kompa ktoś próbuje zwędzić konto poprostu :/ masakra jakaś najpierw mb teraz allegro yy ;|
No... to ty nie do manierzenia jesteś. Ja to się najbardziej śmiałem z plotki że policja ma broń palną i kajdanki :jezora:heh zenada, policja to se moze namierzyc.. phi ..
nic nie zrobia bo im sie niechce lub nie umieja do tego potrzebuja informatykow , a w policji bieda... tak samo jest z ta plotka ze moze policja zlapac zlodzieja po numerze komorki.... haha ale sie usmialem ????
żebyś się kiedyś nie zdziwił....heh zenada, policja to se moze namierzyc.. phi ..
nic nie zrobia bo im sie niechce lub nie umieja do tego potrzebuja informatykow , a w policji bieda... tak samo jest z ta plotka ze moze policja zlapac zlodzieja po numerze komorki.... haha ale sie usmialem ????
a może sam takiego kolesia namierzysz?! Przecież nie masz żadnego dostępu do bazy danych providera internetu, to sam nic nie zdziałasz... To, że masz IP to o niczym nie świadczy, a co najwyżej od Twojej "bardzo szerokiej" wiedzy na ten temat.heh zenada, policja to se moze namierzyc.. phi ..
a teraz my sie smiejemy z Ciebie:jezora::jezora: wystarczy ze komorka jest w zasiegu trzech nadajnikow i juz spokojnie Cie namierzaja ;]heh zenada, policja to se moze namierzyc.. phi ..