>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Złodziej na allegro ?!

sc0rp0w 0

sc0rp0w

Użytkownik
Liczba nieudanych logowań do Twojego konta: 9
Ostatnia próba: 2008-05-21 21:06:34 z adresu IP 83.25.62.105 (ack105.neoplus.adsl.tpnet.pl)

----

Wchodząc dzisiaj na konto wyświetlił mi sie taki komunikat co robić ??

snajper 322

snajper

Forum VIP
Liczba nieudanych logowań do Twojego konta: 9
Ostatnia próba: 2008-05-21 21:06:34 z adresu IP 83.25.62.105 (ack105.neoplus.adsl.tpnet.pl)

----

Wchodząc dzisiaj na konto wyświetlił mi sie taki komunikat co robić ??
Chyba jak najszybciej skontatkuj sie z supportem allegro

sc0rp0w 0

sc0rp0w

Użytkownik
Dzięki snajper zgłisłem do allegro zobaczymy co z tym zrobią jednak jak ktoś 9 razy próbuje wbić na konto to zamiarów dobrych napewno nie ma ;|

ted 12,8K

ted

Forum VIP
moze to ktos z twoejgo rodzenstwa chciał sobie cos kupic, a niepamietał hasła...
albo ty wczoraj po %% swietowaniu Man Utd ;]

sc0rp0w 0

sc0rp0w

Użytkownik
Nie ma takiej opcji wczoraj do 0:20 siedziałem w barze po meczu a na kompa nikt nie siadał ...nie miał dostępu ... pozatym siostra ma swojego kompa ktoś próbuje zwędzić konto poprostu :/ masakra jakaś najpierw mb teraz allegro yy ;|

sieku 31

sieku

Użytkownik
Nie ma takiej opcji wczoraj do 0:20 siedziałem w barze po meczu a na kompa nikt nie siadał ...nie miał dostępu ... pozatym siostra ma swojego kompa ktoś próbuje zwędzić konto poprostu :/ masakra jakaś najpierw mb teraz allegro yy ;|
hehe, ale ty wiesz że ten cały internet i allegro to nie siedzi w twoim kompie?? Więc fakt że siostra ma własny komp i nikt przy twoim nie siedział wiele nie rzutuje... zaskakujesz mnie gościu :jezora:

sc0rp0w 0

sc0rp0w

Użytkownik
Sieku nie łap mnie za słowa moja siostra nie wie nawet jaki mam tam login pozatym jak coś by jej bylo potrzebne by poprostu do mnie przyszła po to yyy ...

sc0rp0w 0

sc0rp0w

Użytkownik
Odp od allegro:

Dziękujemy za sygnał.
Uprzejmie informuję, że najprawdopodobniej przyczyną wyświetlenia
zaobserwowanego komunikatu jest omyłkowe i nieświadome posłużenie
się nazwą Pańskiego konta przez Użytkownika o zbliżonej nazwie.
Na wypadek gdyby przedmiotowy komunikat był jednak rezultatem
działań mających na celu zalogowanie się na Pana konto przez osobę
trzecią, zarchiwizowaliśmy informacje dotyczące adresów IP, z których
podejmowano próby logowania. W razie konieczności, w odpowiedzi na
oficjalne zapytanie, przekażemy je policji.
Dla zapewnienia maksimum bezpieczeństwa zalecam natychmiastową
zmianę haseł dostępowych do konta w Allegro i kont poczty elektronicznej.
Sugeruję jednocześnie, aby zmiany haseł miały charakter regularny i
były dokonywane możliwie często.

matias15 0

matias15

Użytkownik
heh zenada, policja to se moze namierzyc.. phi ..
nic nie zrobia bo im sie niechce lub nie umieja do tego potrzebuja informatykow , a w policji bieda... tak samo jest z ta plotka ze moze policja zlapac zlodzieja po numerze komorki.... haha ale sie usmialem ????

sieku 31

sieku

Użytkownik
nic nie zrobia bo im sie niechce lub nie umieja do tego potrzebuja informatykow , a w policji bieda... tak samo jest z ta plotka ze moze policja zlapac zlodzieja po numerze komorki.... haha ale sie usmialem ????
No... to ty nie do manierzenia jesteś. Ja to się najbardziej śmiałem z plotki że policja ma broń palną i kajdanki :jezora:

radek_3city 0

radek_3city

Użytkownik
żebyś się kiedyś nie zdziwił....

V 256

vernix

Użytkownik
a może sam takiego kolesia namierzysz?! Przecież nie masz żadnego dostępu do bazy danych providera internetu, to sam nic nie zdziałasz... To, że masz IP to o niczym nie świadczy, a co najwyżej od Twojej &quot;bardzo szerokiej&quot; wiedzy na ten temat.

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
a teraz my sie smiejemy z Ciebie:jezora::jezora: wystarczy ze komorka jest w zasiegu trzech nadajnikow i juz spokojnie Cie namierzaja ;]

el_90 0

el_90

Użytkownik
Tylko prawda jest taka ze wowczas wystarczy wymienic karte i juz jest po filipku :)
Poreszta matias ma troche racji bo i policja to nieroby i o byle telefon nie chcialoby sie im tyle &#39;bawic&#39;.
A poreszta jak sa zlodzieje to sie bardzo szybko pozbywaja karty a potem szybko sprzedaja kradzione tele ;-)
Mi sie na szczescie nie zdarzylo zeby mi ktos podpieprzyl ale nie jeden kumpel to przeszedl :-D (bez domyslow haha)

Do góry Bottom