0 adidas Użytkownik Kwiecień 23, 2008 #1 Witam. Chciałbym sie dowiedzieć czy mozna jakos odpracować złamanie regulaminu forum. Jeśli tak to w jaki sposób? I moje 2 pytanie, czemu jak pisze kilka postów to nie sa one podliczane do moich dotychczasowych postów? Pozdro
Witam. Chciałbym sie dowiedzieć czy mozna jakos odpracować złamanie regulaminu forum. Jeśli tak to w jaki sposób? I moje 2 pytanie, czemu jak pisze kilka postów to nie sa one podliczane do moich dotychczasowych postów? Pozdro
12,8K ted Forum VIP Kwiecień 23, 2008 #2 1. Ostrzezenie znika po 30 dniach 2. posty w dziale 'hyde park' nie sa naliczane. Mysle ze pomogłem
1. Ostrzezenie znika po 30 dniach 2. posty w dziale 'hyde park' nie sa naliczane. Mysle ze pomogłem
0 adidas Użytkownik Kwiecień 23, 2008 #3 1. Ostrzezenie znika po 30 dniach 2. posty w dziale 'hyde park' nie sa naliczane. Mysle ze pomogłem Kliknij aby rozwinąć... Wielkie dzieki za pomoc. Temat do zamknięcia.
1. Ostrzezenie znika po 30 dniach 2. posty w dziale 'hyde park' nie sa naliczane. Mysle ze pomogłem Kliknij aby rozwinąć... Wielkie dzieki za pomoc. Temat do zamknięcia.