>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

yyy....

jedziem 25

jedziem

Użytkownik
#1.✅
Mateusz Gamrot - Rodrigo Cavalheiro = 1.12

Gamer to świetnie rozwijający się zawodnik, zapasy na bardzo wysokim poziomie, stójka z walki na walkę wygląda coraz lepiej, a do tego złoty medal na ME ADCC nie wziął się z niczego.
Jest pewny siebie i nigdy nie odpuszcza, a do tego pokazuje coraz to nowe techniki, które cieszą oko
Na przeciw niego staje Janusz z nabitym rekordem, jedynie czym może się pochwalić to walka z Heldzikiem, większość walk wygrywał przez KO/TKO ale nokautował jeszcze większych ogórków od siebie...
Sądzę że walka potrwa max do 2 rundy oczywiście na korzyść Gamrota

#2.✅
Borys Mańkowski - Moshen Bahari = 1.11

Kim jest Borys to chyba każdy fan jak i janusz wie, nie ma się co rozpisywać, chłopak który zaskakuje nas co walkę czymś innym, od walki z Lagmanem, niesamowicie poprawił swój boks, sam mówi że bierze przykład z Tysona
Do świetnej stójki dołóżmy wysokiej klasy zapasy i równie dobry parter.
Jego przeciwnik zmieniony właściwie na ostatnią chwilę...
Norweg który przyjeżdża po pieniądze, bo nie sądze żeby sam wierzył że jest w stanie pokonać Borysa

#3.⛔
Anzor Azhiev - Kleber Koike = 1.12

O Czeczenie dyskutowaliśmy już w dziale SPORTY WALKI &gt; KSW 30
3 krotny mistrz Czeczeni kadetów w zapasach
Odkrycie roku 2012
Nieprzewidywalna stójka, w której Anzor jest w stanie zrobić wszystko do tego G&amp;P na wysokim poziomie.
Anzor bije bardzo mocno o czym przekonał się Svoboda, myślę że Kornik również je odczuł, sądzę że o tym samym przekona się Japończyk, który również ma nabity rekord, poddawał wszystkich po kolei, ale właściwie nikogo wspaniałego. Patrząc na jego rywali każdy z nich ma przeplatankę w rekordzie (W/L)
Anzor zostawi serce w klatce i moim zdaniem wygra dla Piotra Jeleniewskiego, który toczy niestety dużo trudniejszy bój..

#4.⛔
Rafał Moks - Aslambek Saidov = 2.01

Wysoki kurs na kultiego, aż żal nie skorzystać
Rafałem &quot;interesuje się&quot; od czasów gdy bił się w M1 Global (w 84)
Po 3 przegranych, zainkasował 4 wygrane, zaczynając od gilotynki na Naruszczce, kolejna gilotynka na Magomedovie na GMC w Niemczech, kolejna na Kado Simonie i ostatnia na Acacio. Kulturysta ma świetne cardio, dobry timeing który pokazywał wilokrotnie, bardzo dobrze czuje się w parterze, opanowane do perfekcji 2 dźwignie (gilotyna i skrętówka) jeśli przeciwnik ucieka z parteru, siłą rzeczy musi zostawić albo głowe albo nogi, co idelanie wykorzystuje Szczeciński berserker.
Aslambek to ogromna siła w stójce to przede wszystkim cepy, mocne zapasy i G&amp;P
Techniki kończące od 2013r na pewno poprawił, choć ja w pamięci mam dalej nieudane próby poddania Bena Lagmana. Ostatnia walka to przegrana z Mańkowskim i utrata pasa, później &quot;wakacje&quot; w więzieniu, a teraz dostaje szanse na powrót, wygrana nad kulturystą dała by mu pewnie walkę o pas, lecz Rafał marzy o tym samym, będzie to ciężki bój, lecz jestem stronniczy.
War MOKS!

#5.✅
Michał Włodarek - Szymon Bajor = 1.10

Włodarek jest silny jak koń, rozwija się błyskawicznie.
Nie boi się wymian w stójce, do tego coraz lepsze zapasy.
Szymon Bajor w ostatnich 3ch walkach, 2 przegrane i 1 wygrana
Widziałem na żywo walki i Włodarka i Bajora z &#39;godzilla&#39; Czajczyńskim, Włodarek z dobrym planem, bezproblemowo obijał godzille będąc poza jego zasięgiem.
Bajor za to wg mnie słabo pokazał się w swojej walce...
Był dużo lżejszy co powinien wykorzystać szybkością, lecz chyba zabrakło finezji i pomysłowości....
Niedawno chłopaki z klubu sparowali z Bajorem widzieli u niego progress, lecz mnie to w żadne sposób nie przekonuje, wygrana nad Polskim bratem Alistaira to tak jak ubicie Najmana....

Ja osobiście dziś zagram; Moks + Azhiev + Gamrot + Mańkowski po kursie 2.80

jedziem 25

jedziem

Użytkownik
#6.
Edosn Barboza - Michael Johnson = 1.67

Barboza to przede wszystkim świetna stójka, jego low kicki to po prostu mistrzostwo, a do tego spora finezja oczywiście mówię tutaj o ciekawych kombinacjach i obrotówkach które prezentował już wielokrotnie.
Nie brakuje mu również świetnych obron przed obaleniami, więc nie wydaje mi się że walka zostanie sprowadzona do parteru, Barboza powinien być nieosiągalny dla Johnsona. Licze na to że Brazylijczyk po raz kolejny postawi na wyniszczenie rywala, a walka nie potrwa dłużej niż 2 rundy.

Do góry Bottom