>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Xpek-a miało być tak pięknie.

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Panowie od niedawna mam xpeka i nowego kompa.Na starym kompie i systemie win 98 sek edition,nie formatowałem systemu nawet przez półtora roku...Na xpeku syn grając na oryginalnej płyce GTA San Andreas,podczas gry nastąpiła zwiecha.Zrestartował komputer i co się okazało?Podczas wgrywania systemu wystąpił komunikat,kurcze niestety dosłownie nie zacytuje ,bo z nerwów zapomniałem,,System nie moze znaleźć ustawień w rejestrze itd &quot;zapomniałem co było dalej.Wgrał się system i co się stało?Niby wszystko chodzi ,ale w folderze Documents and Settings zamiast folderu Jedrek co miałem jest Jedrek.35A284 zniknęły mi wszystkie ustawienia pulpitu,ulubione,GG,Outlooka.Próbowałem przywrócić system ,lecz niestety nie mogę tego zrobić.Mam pytanie do speców od kompów dlaczego tak się stało?Czy podczas kazdego restartu tak będzie?Przeciez to jest nienormalne.Zaznaczam,ze windows też oryginalny.Tylko nie piszcie o format c bo to jet ostateczność.Jak zabezpieczyć sie przed takimi sytuacjami?Pozdrawiam i liczę na Wasza pomoc. fox71

komarr 4

komarr

Forum VIP
Tak na przyszlosc, po zainstalowaniu wszystkich waznych programow itd warto zrobic obraz dysku zeby Norton Ghostem zeby potem nie bawic sie w formaty tylko ladujemy obraz dysku i juz ;) oszczednosci czasu x]

Do góry Bottom