>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Xpango

Status
Zamknięty.
S 0

szpaczek777

Użytkownik
Witam
Mam do zaoferowania super promocje wie ze nie jest ona spokrewniona z bukmacherstwem lecz jest to super sprawa
http://www.xpango.com
Wysztarczy kliknac w link i sie zarejestrowac.
Juz wyjasniam o co w tym biega :
Przy rejestracji wybieramy darmowy prezent ktory chcemy otrzymac np:
- Iphone 8GB
- Nintendo WII
oraz wiele innych komórek konsoli , oraz odtwarzaczy mp3 i mp4
Za kazdego zarejestrowanego uzytkownika dostajemy 1 credit do IPHONE wysztarczy tylko 31 osob zarejestrowanych za pomoca linku promocyjnego .
Prosze nie wykreslajcie mojego nr ref.
Jest to super sprawa moj brat dzieki tej stronce dostal Playstation 3.

S 0

szpaczek777

Użytkownik
co ban. nie chcesz to sie nie rejestruj.koles szuka poswieca swoj czas opisuje promoce. cos ci sie stanie jak sie zarejestreujesz z jego linka? jaki typ z ciebie, typowy pies ogrodnika
Dzieki . Nie rozumiem niektorych ludzi Boze myslalem ze sie taki pomysl spodoba co szkodzilo by sie zarejestrowac a pozniej przekazac swoim kumplom aby oni pomogli wam . ????

buk-katowice 59

buk-katowice

Użytkownik
kolega wam nie napisał całej prawdy. Jak się zarejestrujesz musisz aktywować konto za 2,95$, WTEDY do 7 dni dostajesz 1 kredyt i zarazem aktywacje konto, a osoby polecone też muszą wykupić aktywację żeby zaliczyli poleconego. Także nie jest to takie kolorowe jakby się wydawało, ale fakt jest taki że nie jest to żadne oszustwo i nagrody są naprawdę przyznawane, aha i kase trzeba wpłacic przez konto internetowe ????

pokeromaniak 8

pokeromaniak

Użytkownik
Znalazłem to w necie: KLIK!

Czyli: Przed rozpoczęciem zbierania poleconych musisz, wykupic 3 dniowe konto na pokersheme za 8zł. Jak juz wykupisz, zagadujesz do kumpla i jesli jest zainteresowany to zaklada konto z twojego refa, on musi kupic konto na pokersheme zeby aktywowac swoje konto a ty dostajesz 1 punkt. Jeśli nie jest zainteresowany, mówisz mu żeby wszystko zrobił tak jak ty i mu odpalasz kase za te 3 dniowe konto na pokersheme (8zł).

NP.

PSP - 15pkt = 15 poleconych ktorzy wplacili po 8zł za 3 dniowe konto pokersheme= 120zł!

Powyzsza strona nie jest moja, znalazłem ją u wujka google , jest tam napisane jak uniknac od pokersheme wyłudzenia 35$ ze swojego konta!

P.S Sam sie w to jeszcze nie bawiłem, tylko troche poczytalem i moim zdaniem jest to warte.

radek03 90

radek03

Forum VIP
tak sobie mysle mozna przeciez rejestrowac sie ze swojego refa samemu np na kafejce (zeby bylo inne ip) na jakies osoby np swoich kolegow ktorzy sie na to zgodzą i wplacic samemu te 2,95 x 31=91,45 i za taką sume dostane np. ipoda?

O 0

ogryzekpl

Użytkownik
tak sobie mysle mozna przeciez rejestrowac sie ze swojego refa samemu np na kafejce (zeby bylo inne ip) na jakies osoby np swoich kolegow ktorzy sie na to zgodzą i wplacic samemu te 2,95 x 31=91,45 i za taką sume dostane np. ipoda?
typowy polak mysli tylko jak tu oszukac. Panowie troche honoru

pokeromaniak 8

pokeromaniak

Użytkownik
Chyba, tak... Ja sie juz zarejestrowałem, i wybrałem PSP za 13pkt. dlatego ze jesli cos nie wyjdzie to strace (13 x 2.95$ = 95zł)

Na forum możemy sobie pomagać, jesli ktos jest zainteresowany to niech sie nie rejestruje od razy tylko z kims sie ugada.

radek03 90

radek03

Forum VIP
a o co chodzi z tą aktywacją konta? Moge np wplacic depozyt na okresloną kwote np na pokera i wtedy dostane 1 credit ?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom