>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

XII runda 2.Ekstraligi

unicaja 89,6K

unicaja

Użytkownik
Dziś zaczynamy 12 rundę na zapleczu Ekstraligi a dokończymy ją za tydzień hitem Bydgoszcz - Leszno

Tarnów - Łódź
Milik under 7.5 @1,75 betclic

Ostatnio Vaszek jedzie fatalnie nawet wczoraj w słabo obsadzonych ME par dwa zera i zjazd do bazy. Dziś trudny numer startowy, statystycznie Czech pokrył powyższą linię 2/10 kolejek i to u siebie z obiema Uniami. W obecnej formie wydaje się to mało prawdopodobne

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +631
Parkinson 116,1K

Parkinson

Użytkownik
Dziś zaczynamy 12 rundę na zapleczu Ekstraligi a dokończymy ją za tydzień hitem Bydgoszcz - Leszno

Tarnów - Łódź
Ostatnio Vaszek jedzie fatalnie nawet wczoraj w słabo obsadzonych ME par dwa zera i zjazd do bazy. Dziś trudny numer startowy, statystycznie Czech pokrył powyższą linię 2/10 kolejek i to u siebie z obiema Uniami. W obecnej formie wydaje się to mało prawdopodobne
STS najpierw wyjechal z linia 4.5 na milika, teraz 5.5 😅
1753005142403.png

Parkinson 116,1K

Parkinson

Użytkownik
1753005256611.png
a to nie jest przypadkiem tak ze Heleniakowi zalegaja z platnosciami i jego silnik jest w fatalnym stanie? poprawcie mnie jesli sie myle ;)

unicaja 89,6K

unicaja

Użytkownik
Przy okazji meczu w Rzeszowie łysy w parkingu mówił że ponad 40 biegów jedzie Heleniak bez serwisu ale ostatnio z Poznaniem mówili że ma nową jednostkę bodajże. Aczkolwiek wynik był jaki był

N 182,9K

nemsik

Użytkownik

Tarnów - Łódź

Ajj juz nie ma w ofercie ;/

maniek81 586,4K

maniek81

Moderator
Członek Załogi
Poznań - Krosno
Douglas (-0.5 pkt.) - Musielak [1] 1.67 betfan

Idę tu w kierunku Douglasa, który notuje kolejny dobry sezon i na swoim torze jest mocny. Musielak wczoraj start w Daugavpils, więc długa podróż do Poznania, w związku z tym liczę trochę na jego zmęczenie.

Otrzymane punkty reputacji: +210
B 123,8K

bartezgambler

Znawca - Polityka
M. Andersen poniżej 6,5 - STS 1.70, fortuna 1.84

Dramatyczne są te mecze z udziałem zawodników Tarnowa, cóż nauka za własne pieniądze 🫣

Andersen ma być rezerwowym jechać ma Hansen. Fortuna lepszy kurs więc dołożyłem jeszcze. Myślę że podzielą się startami. Pogoda w Tarnowie słaba, pada deszcz. Trudne warunki będą promować też Zagara. Poza tym w betfan jest Kowalski powyżej 6,5 po 1.75

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +586
shingayi 8,9K

shingayi

Użytkownik
Poznań - Krosno 1 @ 2.00 Superbet

W Poznaniu ostatnio pojedynczy zawodnicy zaczynają wyglądać lepiej, zwłaszcza mam na myśli Smyka który się przebudził, do tego jest ultra mocny Douglas i bardzo solidna juniorka. Kluczem powinna być postawa duetu Nielsen - Szlauderbach którzy prezentują loteryjną formę, ale uważam, że u siebie ogarną temat.
W Krośnie słaby ostatnio Jamróg, do tego z przygodami i nieco poobijany po wczorajszym IMP-ie, Musielak wczoraj na Łotwie też zawiódł. Wilki po mocnym starcie sezonu ostatnio już nie takie groźne, uważam, że gospodarze to dzisiaj wezmą, liczę też na superprzewagę i że uda się być może na początku spotkania odskoczyć na 8 oczek zanim goście się spasują 😉

Do góry Bottom