>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Temat z analizami X runda Ekstraligi

neutralny 695,5K

neutralny

ModTeam
Członek Załogi
Dziesiątą odsłonę sezonu 2025 rozpoczniemy w Lublinie, gdzie Motor powinien poradzić sobie z GKM-em. Drugi piątkowy mecz to Stal - Sparta, gospodarzom punkty są bardzo potrzebne, szczególnie na własnym torze muszą walczyć nawet z tymi teoretycznie mocniejszymi zespołami.
W niedzielę w Toruniu Anioły kontra Myszy z Zielonej Góry i tu również gospodarze wydają się być zdecydowanymi faworytami. Na zakończenie mecz z wieloma podtekstami ROW - Włókniarz. Dla rybniczan to ostatnia chwila, aby jeszcze ten sezon uratować.
W tym temacie podatku typy i dyskutujemy o X rundzie Ekstraligi.

unicaja 84,2K

unicaja

Użytkownik
Kowalski over 4.5 @1,7 STS

Niezbyt wygórowana ta linia nawet biorąc pod uwagę ten uraz nie tak dawno. Dziś Bartek z 1 czyli 3x na Fajfera a doparowym Magic także mogło być dużo gorzej 😀

B 108,6K

bartezgambler

Znawca - Polityka
J. Krawczyk powyżej 3 punktów - betfan 1.75

Krawczyk duży talent, ostatnio poważna kontuzja, ale powoli wraca do startowania. Mecz z Rybnikiem pokazał że forma jest. W Gorzowie w tamtym roku zdobył 5 punktów.
Przy odrobinie szczęścia jest w stanie wygrać bieg młodzieżowy, w 4 biegu jeszcze raz ma Palucha i myślę, że podobnie będzie w gonitwie 10 gdzie będzie zastąpiony Chatłas.Przy 3 oczkach mam zwrot więc jest zabezpieczenie.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1676
I 61,8K

iti

Użytkownik
Przyjemski over 7.5 @1.57 T TOTALBET

Ostatnio nie grałem, bo linia była 8,5 i miałem nosa, bo zrobił 8 oczek, ale wcześniej takie linie jak ta dzisiejsza i niższe atakowałem, sukcesywnie je przekraczał i w końcu musi przyjść under przy takiej linii, ale wydaje mi się, ze nie dziś. Już wiemy, że (raczej) pięciu biegów nie dostanie, ale jeden dodatkowy powinien dostać, żeby nie wprowadzać syfu, że inni młodzi jeżdżą więcej biegów od niego, a to on daje drużynie więcej. Tego Motor nie potrzebuje, seniorzy są w stanie oddać jeden bieg, pytanie który to zrobi. Superbet ma linie 8,5 i tu już miałbym wątpliwości czy ruszać, bo takiej linii może nie przekroczyć mając Bartka w jednym z biegów za kolegę z pary. W rozpisce biegowej ani razu nie jedzie na MJJ czy szybszego w ostatnim meczu Fricke'a. W 4 biegu ma Lindgrena i Miśkowiaka, a w kolejnym starcie jedzie z Bartkiem na parę Tarasienko/Miśkowiak.
Kurs do jakiegoś dubla jak znalazł, nie jest taki wysoki jak w poprzednich kolejkach.

R. Kowalski over 6.5 @1.60 @superbet

Wydaje mi się, że i taką linie powinien przekroczyć - jeżeli pojedzie 5 razy to znaczy, że jest wsparciem dla drużyny i sprzęt od brata spisuje się dobrze, a jak będą przegrywać to też jest przed Heleniakiem do jeżdżenia i w przypadku 6 startów też powinien przekroczyć taką linie.

Ostatnia edycja:
B 144,5K

bartek2701

Mistrz Tour de Ski
Stal - Sparta 1 (+8,5) @1,80 fortuna

Jedno z ciekawszych spotkań w tej kolejce odbędzie się na stadionie Edwarda Jancarza w Gorzowie. Cieżko ocenić jak to spotkanie będzie wyglądać, Sparta w 1 spotkaniu rozgromiła Stal u siebie, kwestia bonusu jest roztrzygnięta Sparta oczywicie jest bardzo mocna ale na wyjezdzie tracą trochę na sile rażenia. Myślę że zawodnicy Kurtz i Bewley mogą mieć trochę ciężej z poczatku zawodów ponieważ mogą miec w głowie ustawienia z cyklu GP który odbył się tydzień temu w Gorzowie a na torze leży plandeka i tor napewno będzie inny. Kowalski i Janowski często mają problemy na wyjazdach. Kowalskiego postawa to wogóle jest rzut monetą w zeszłym sezonie gdzie Sparta przgrała zdobył tylko 2 pkt , w kolejnym spotkaniu zdobył dwucyfrówke. Wydaję mi się że od tego zawodnika dużo zależy wynik. Do składu wraca Krawczyk na dobre i Kowolik. Gospodarze natomiast do konca nie byli pewni czy w skladzie będzie Vaculik. Słowak jest poobijany ale pojedzie. Sparcie ogólnie ciężko się jezdzi na Jancarzu i zawsze wyniki są bliskie więc myślę 41 pkt Stali jest dosyć pewne. W Stali bardzo ważny jest wynik Palucha i Fajfera który 3 razy jedzie właśnie na Kowalskiego. Widać że jedzie coś lepiej niż początku sezonu i musi go pokonywać Liderzy swoje zrobią. Stawiam na STal z handicapem ponieważ uważam że jest zbyt wysoki , Faworytem jest mimo wszystko Sparta ale jeśli gospodarze odpalą Lebiediew poprawi sie, Vaculik nie będzie odczuwał kontuzji to uważam że wynik będzie blisko remisu 43-47

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +673
maniek81 572,5K

maniek81

Moderator
Członek Załogi
Gorzów - Wrocław
Paluch (-1.5 pkt.) - Fajfer [1] 1.85 forbet

Nie przekonuje mnie Fajfer. Na przestrzeni sezonu spisuje się słabo. Dużo lepiej wygląda Paluch. Ponadto bliżej mi do faktu, że to Fajfer może być zmieniony w którymś z biegów, jeśli Wrocław odskoczy na co najmniej 6 punktów. A z Paluchem mamy różne możliwości, bo może wskoczyć i jako rezerwa taktyczna i jako rezerwa zwykła. Według mnie junior gorzowskiej Stali dziś przywiezie kilka punktów więcej od Fajfera.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1114
A 588K

adams235

Znawca - Żużel
M.Cierniak under 7.5 kurs 2.22 STS
J.Przanowski under 2.5 kurs 1.57 STS
W.Przyjemski under 8.5 kurs 1.8 STS
Cierniak pod trudne biegi,natomiast co do Przyjemskiego liczę że zamieszenie z Polonią może wpłynąć na niego plus być może nie dostanie 4 startów na to liczę

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2809
Do góry Bottom