>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wzrost

sawas 27

sawas

Użytkownik
Wiem, że to głupie, ale przeglądałem temat chyba damiana o tej diecie, kreatynie, itp :p

Ja tam z wagą nie mam problemów :p Bardziej chodzi mi o wzrost. Mam dokładnie 180 cm, no może +/- 1. Niby starczy, ale zależy mi na np. dodatkowych ... no nie wiem 3 cm... Czy są jakieś sposoby na to? Jakieś wkładki do butów czy cuś?

Raczej, że dla głupich kilku cali mnie nie interesuje żadna operacja, silikon i takie tam :jezora: :jezora: Chodzi tylko o &quot;podwyższenie&quot; mnie na jeden wieczór :p Może jakieś proszki? Czekam na propo :p

pioterek15 0

pioterek15

Użytkownik
Jak przywalisz porządnie głową w ścianę to w najwyższym punkcie będziesz miał nawet z 5cm więcej :p

nie no bez takich .. xD
daimler

daimler 14

daimler

Forum VIP
Łykaj tran 3 razy dziennie a urośniesz 3 cm -sprawdzone na mnie.
Ja akurat tak robiłem przez miesiąc i raczej nie poszło zbyt dobrze :wink:

To zalezy wszystko od genów....

Ja nie jestem w stanie powiedzieć że urosłem dlatego że łykałem tran czy też bym urósł bez tego ....

ja mam jakies 183 cm i mi to wystarcza ???? po co być wiekszym ????

wszyscy powyzej 183 cm to mutanty xD (żart) ????

pioterek15 0

pioterek15

Użytkownik
no to był żarcik ofkors ;) a na poważnie to fizycznie nie da się urosnąć ot tak po prostu z dnia na dzień czy nawet z miesiąca na miesiąc. Tak jak mówi daimler wszystko jest uwarunkowane genetycznie i jeśli osiągnąłeś już wiek ok 21 lat to już wiele nie urośniesz bo organizm rozwija się najintensywniej do tego wieku, potem już coraz wolniej aż w końcu zaczyna się starzeć ????
Jeśli potrzebujesz być wyższy na 1 wieczór to załóż buty na wysokim koturnie lub wsadź takie wkładki korekcyjne w buty, które stosuje się przy skrzywieniach kręgosłupa. Wybierz po prostu takie dla najbardziej skrzywionych to może ze 2cm &quot;urośniesz&quot; ;)

ted 12,8K

ted

Forum VIP
popros mame by cie chwycila za nogi, tata by za rece i maszerowali w przeciwne strony. Albo wieszaj sie na drazku i zwisaj min. 3h dziennie.

sidney 4

sidney

Użytkownik
ja tez mam 15 lat skonczone w lipcu i 186 cm :p i potrzebuje jeszcze wiecej. Łykam tran codziennie rano po 2 tabletki a takto wyroby mleczne.

sawas 27

sawas

Użytkownik
Ojojojojojoj... Tego się spodziewałem :p Głupie komentarze, zero konkretów :p A mi naprawdę zależy... Mam 17 lat, też uważam, że te 180cm starczy, ale po prostu muszę mieć 2-3 cm więcej.

Te wkładki to ok, ale może coś oprócz tego... Ma ktoś &quot;normalne&quot; ( :p ) pomysły? Co z tym tranem i co jeszcze innego? Czekam

Do góry Bottom