>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wysylaj smsy z dowolnego numeru!!!

Status
Zamknięty.
R 0

rafaello

Użytkownik
Odrazu uprzedzam ze ten opis nie jest mojego autorstwa. (zeby nie bylo jakiś sprzeczności), aczkolwiek sam sprawdziłem i działa Fajna sprawa. Poniżej opis.

&quot;Mam takie małe pytanie retoryczne, które niech każdy sobie teraz zada, a potem wyjąsnię o co biega

&#39;Co bym zrobił/a gdybym mógł/a:
- mieć kontolę nad tym co piszą moi znajomi w sms-ach?
- wysyłać dowolną ilość wiadomości z ich telefonów, bez ich wiedzy, siedząc sobie w domu?
- podszywać się pod operatora sieci strasząc wyłączeniem karty SIM lub podszywać pod kogkokolwiek
- załatwić sobie niepowtarzalny numer np 600 000 000 i dowolnie z niego sms-ować?

Wszystko to wydaję się nierealne, ale jednak dzięki pracy amerykańskich studentów.

.już jest możliwość przejęcia kontroli nad SMSami !

-----------------

Możemy robić wszystko
Ja sam z tego korzystam od dłuższego czasu i jestem zadowolony
Podszywam się pod znajomych i wysyłam smsy z ich telefonów, a oni o niczym nie wiedzą a w dodatku nie tracą kasy z konta
Świetnie się bawie jak w szkole kumple nie wiedzą oco chodzi z tymi smsami wysyłanymi z ich telefonów bez ich wiedzy
Wpadłem też na pomysł aby załatwić sobie nieograniczoną ilość smsów do każdej sieci z własnego numeru

Teraz wszystko wyjaśnię
Jak wiemy dostając zwykłego smsa zawsze widzimy od kogo go dostaliśmy , rozwiązaniem są bramki sms ale one mają tą wade - nie ma tego efektu ponieważ wiadomo że ktoś się poprostu &#39;bawi&#39;

Opisywany sposób daje możliwość podszywania się pod dowolny numer - czyli wysyłamy smsa tylko że decydujemy z jakiego numeru ma zostać wysłany

1. wchodzimy na tą Strone
Kod:

http://thesmszone.com/?ref=Rafaello29

2. pojawi się sympatyczna strona z polem &#39;login&#39; po lewej stronie.
3. klikamy &quot;Register Now &quot; aby się oczywiście za darmo zarejestrować (link &#39;register now&#39; jest pod niebieskim guzikiem z napisem &#39;submit&#39;)
4. teraz trzeba wypełnić pola: (ja tłumacze na nasze )

* Username : nasz nick np &#39;akuku&#39;
* Password : nasze hasło np ******
* Confirm Password : powtarzamy hasło podane wcześniej czyli ******
* First Name : nasze imie np &#39;Kazimierz&#39;
* Last Name : nasze nazwisko np : &#39;Nowak&#39;
* Address:; City; State; Post Code; : nie trzeba nic wpisywać
* Country : nasz kraj, z listy wybieramy oczywiście &#39;Poland&#39;
* Home Phone : tel domowy - nie wpisujemy
* Mobile Phone : tu wpiszemy nasz normalny numer telefonu komórkowego ale poprzedając cyframi 48 czyli:
np dla numeru 601222333 wpiszemy 48601222333 - to jest potrzebne aby dostać darmowe smsy, więc numer kumpla nie będzie dobry tylko nasz

* Fax : nie trzeba wpisywać.
* E-mail : lepiej wpisać nasz adres mailowy
* poniżej mamy pole z tekstem a niżej trzeba zaznaczyć dwa pola.
* i teraz najtrudniejsze: należy przepisać kod z abrazka tylko prswidłowo
Jak coś się nie udało dobrze zrobić to zaczynamy jeszcze raz (ten kod z obrazka czasami trudno jest rozpoznać)

------------
I w ten sposób staliśmy się posiadaczami nieznanego w Polsce sposobu kontroli GSM

Darmowe smsy
Po rejestracji dostaniemy smsa na nasz telefon z kodem potwiedzającym:
nadawca: &#39;theSMSzone&#39; a wtreści będzie widoczny kod (cyfry np 55959)

Wchodzimy na
Kod:

www.thesmszone.com

, logujemy się, klikamy na &#39;ACTIVATE&#39;, wpisujemy nasz kod z smsa i wszystko mamy oki

Wysyłamy pierszego sma:

*Gdy jesteśmy zalogowani klikamy na &#39;Send SMS &#39; w widocznym miejscu na poziomym pasku nawigacji
*pokaże się nam strona z formularzem
*From: w te pole wpisujemy dowolny ciąg cyfr: np 601000000 lub 997 lub 666 (osoba która otrzyma naszego smsa zobaczy to jako numer osoby wysyłającej ) - możemy zamiast cyfr wpisywać litery np &#39;PlusGSM&#39;, &#39;Szatan&#39;, &#39;Ciotka&#39; - te słowa ukażą się zamiast numeru nadawcy podobnie jak w przypadku smsa od operatora sieci
P.S Gdyby nie działało to zamiast Polski ustawcie np. UK lub Rumunie&quot;

Odrazu mówię, że żeby wysyłac darmowe smsy trzeba mieć kredyty, a kredyty mozna nabyć w rózny sposób, płacąc dolcami albo polecając link innym. Można również dostac kredyty dzieki szczesciu - codziennie losowane są osoby które dostaną taki bonus.

Pozdrawiam.

szymonbee 110

szymonbee

Użytkownik
taaa a po jakims czasie przychodzi rachunek na kwote XXXXX zl i jest problem
a tak wogole to to jest troche chamskie i oszustwo ????

ndz 0

ndz

Użytkownik
A link ktory podales do rejestracji wyglada na taki, ze to rejestracja z twojego polecenia... :mrgreen:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom