>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wystawiane kursów przez bukmachera

panczo23 25

panczo23

Użytkownik
Istnieje strona lub program najlepiej na telefon który informuję o wystawieniu kursów przez danego bukmachera ? Często kursy zaraz po wystawieniu są najwyższe, chciałbym je wyłapywać zanim spadną.

typereks 866

typereks

Użytkownik
Istnieje strona lub program najlepiej na telefon który informuję o wystawieniu kursów przez danego bukmachera ? Często kursy zaraz po wystawieniu są najwyższe, chciałbym je wyłapywać zanim spadną.
flashscore.com
oddportal

nie wiem czy Ci to jakoś pomoże, ale zazwyczaj pokazuje, gdzie są wystawione kursy.

panczo23 25

panczo23

Użytkownik
Chodzi mi o to aby nie trzeba było odświeżać strony co 2 minuty w celu sprawdzenia czy kursy już wystawione. Chciałbym aby przychodziło mi powiadomienie.

typereks 866

typereks

Użytkownik
Chodzi mi o to aby nie trzeba było odświeżać strony co 2 minuty w celu sprawdzenia czy kursy już wystawione. Chciałbym aby przychodziło mi powiadomienie.
To takowego programu chyba nie ma.

oldgolddigger 0

oldgolddigger

Użytkownik
Taki portal musiałby mieć zintegrowanego parsera albo podpięcie do baz danych masy obsługiwanych buków, po czym po przetworzeniu serwer musiałby wysyłać usługę z powiadomieniami do poszczególnych subskrybentów wg. ich preferencji. Dość ambitne przedsięwzięcie, ale jakby ktoś szukał pomysłu na startup to pomysł do rozważenia ;)

Do góry Bottom