>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wysokie wygrane

G 20

goldeverest

Użytkownik
Witam mam pytanie. Otóż wygrałem wczoraj sporą ilość pieniędzy dwa kupony na każdym 40 050zł i teraz takie pytanie jak mam to bezpiecznie wypłacić? Najprościej by było zrobić to przelewem ale nie chcę przelewem bo ostatnio przelewalem sporą ilość pieniędzy z internetowych buków i z tego co wiem banki odnotowują przelewy powyżej 40 000 zł a tych miałem już dosyć sporo i nie chce żeby mnie do skarbówki podali. Czy można się umówić z panią w okienku żeby wypłacili mi pieniądze w gotówce po zamknięciu punktu ? Wypłacał już ktoś takie większe wygrane ?

scyth 98

scyth

Użytkownik
Jeśli jest to ziemniak to możesz to bezpiecznie wypłacić w jakikolwiek sposób. Każdy Twój zakład w ziemniaku jest już z góry opodatkowany a przy tej kwocie zapłacisz chyba tylko dodatkowo 10% od wygranej. Wiem, to złodziejstwo ale całkowicie legalnie 90% wygranej trafo do Ciebie i nikt nie będzie mógł się do Ciebie przyczepić.

piotrex007 179K

piotrex007

Użytkownik
Chyba nie zrozumieliście pytania. Wiadomo, że w Fortunie wygrana i jest opodatkowana itd. ale w tym miesiącu zagrał kolega też i wygrał sporo w buku internetowym i się obawia, że jak taki przelew przyjdzie z Fortuny, gdzie wygrał legalnie, to zrobią mu skan przelewów wcześniejszych i znajdą tam przelewy z zagranicznych buków ;)

G 20

goldeverest

Użytkownik
Już zrobiłem wypłatę, poszedłem z kuponami do punktu i zapytałem się czy jest możliwość wypłaty wygranej w gotówce w punkcie. Pani powiedziała że jest taka możliwość,wykreciła numer do kogoś z centrali i powiedziała żebym przyjechał o 20:00. Przyjechałem pieniążki czekały, pogratulowali mi dostałem kwitek i tyle. Mam nadzieje że nikt jutro do mnie nie zapuka z urzędu skarbowego. Już nawet się zastanawiam czy nie wyjechać gdzieś za granicę. No nic dziękuję za rady i życzę wysokich wygranych.

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Już zrobiłem wypłatę, poszedłem z kuponami do punktu i zapytałem się czy jest możliwość wypłaty wygranej w gotówce w punkcie. Pani powiedziała że jest taka możliwość,wykreciła numer do kogoś z centrali i powiedziała żebym przyjechał o 20:00. Przyjechałem pieniążki czekały, pogratulowali mi dostałem kwitek i tyle. Mam nadzieje że nikt jutro do mnie nie zapuka z urzędu skarbowego. Już nawet się zastanawiam czy nie wyjechać gdzieś za granicę. No nic dziękuję za rady i życzę wysokich wygranych.
Przecież masz kwitek więc nie ma się o co martwić ;)

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
tak tak uciekaj z kraju przez 100 kafli

klemenspff 407

klemenspff

Użytkownik
Co wy z tym kwitkiem,jeśli nie odliczyli mu z wygranej dodatkowych 10% tzw. zryczałtowanego podatku dochodowego a tak wnioskuje z jego wypowiedzi[w przypadku takich wygranych= 8010zł] to prędzej czy później US upomni się o swoje.Przecież bukmacher ma obowiązek prowadzenia ewidencji takich wygranych a co za tym idzie trzeba podawać dane przy takich wygranych bo inaczej mogą odmówić wypłaty wygranej.Więc jeśli nie potrącili Ci tych 8010 z wygranej a podawałeś dane to szykuj kasę dla US albo emigruj do jakiegoś Wietnamu ???? [podobno życie jest tam tanie].No chyba że nie brali danych,jednak w to nie uwierzę w końcu to 80 tysięcy

adhemar 374

adhemar

Użytkownik
Nie ma opcji, żeby buk wypłacił kasę nie potrącając należnego podatku (czyli od wygranych gotówkowych jakoś lekko powyżej 2,2 tys).
Co do reszty historii to zabrakło mi w niej puenty ,że kupon był zagrany za 2 zł, a ostatnim na nim zdarzeniem był remis w meczu Polska - Czarnogóra.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Zobaczcie tylko jakiego wyczynu dokonał kolega @greggor z innego forum , któremu parę chwil temu ostatni mecz w lidze MLS zamknął kupon systemowy z wygraną 34k PLN zrobione ze stawki 2zł - a łączne AKO ( choć to był system MAXIKOMBI ) wynosiło nieprawdopodobne 128.434.00 !!!

[URL='https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=MzMzNTYzMjY0NDYxNjMwMDoCgg5LuWpVGCZIZkE%3D']https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=MzMzNTYzMjY0NDYxNjMwMDoCgg5LuWpVGCZIZkE%3D[/URL]
................

Co do reszty historii to zabrakło mi w niej puenty ,że kupon był zagrany za 2 zł, a ostatnim na nim zdarzeniem był remis w meczu Polska - Czarnogóra.
@Adhemar &gt;&gt;&gt; w tym przypadku kolegi @greggora było dokładnie tak , że kupon został zagrany za 2zł a ostatnim na nim zdarzeniem był remis ????

.

Do góry Bottom