>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wyselekcjonowane typy Rayu

rayu 32

rayu

Użytkownik
Witam, zakładam ten temat aby dzielić się z Wami moimi przemyśleniami i oczywiście typami. Każda propozycja będzie popartą dłuższą lub krótszą analizą. Grane będą zazwyczaj single, rzadziej double bądź treble. Typy będą wyselekcjonowane i według mnie najpewniejsze. Nie będzie w temacie żadnego stawkowania itp. Wkrótce pierwsze propozycje. Gram najczęściej w Bet365 skąd będą pobierane kursy. Czasami pojawi się również oferta z Pinnacle.
Pozdrawiam

rayu 32

rayu

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Primera Division
Spotkanie: FC Barcelona - Athletic Bilbao
Typ: Barcelona czyste konto - Tak
Kurs: 1.72
Buk: Bet365
Analiza:
Witam wszystkich forumowiczów. Na dzisiejszy wieczór i niejaką rozgrzewkę przed moim dalszym typowaniem, wybrałem spotkanie Barcelony z Athletic Bilbao. Może najpierw o drużynie gości. Bilbao zajmuje 11 miejsce w lidze i tak naprawdę już o nic nie walczy w tym sezonie. Spadek im nie grozi, teoretycznie aby załapać się na 6 miejsce które premiowane jest grą w LE mają jeszcze szanse, ale według mnie znikome. Jednak trzeba pochwalić grę Athletic w tegorocznej edycji LE. Po odprawieniu z kwitkiem nie grzeszącego formą MU - ale jednak MU! - w pierwszym meczu z Schalke pokazali kto ma większy potencjał. Wynik 4-2 mówi sam za siebie. Co do Barcy. Piłkarze Guardioli na pewno poczuli krew, po dwóch wpadkach Realu i nadal myślą jeszcze o mistrzostwie. Na ten mecz na pewno wyjdą na maksa skoncentrowani i myślę, że postarają się zagrać na 0 z tyłu. Poprzednimi meczami pomiędzy Barcą i Bilbao nie będę się kierował, ponieważ mamy teraz całkiem inną sytuację. Bilbao wypompowało się z bramek w LE i raczej myślą o rewanżu z Schalke, niż i tym żeby urwać jakieś pkty Barcelonie. Powodzenia.

rayu 32

rayu

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka - Serie A1
Spotkanie: Trentino - Latina
Typ: 1 (-1,5)
Kurs: 1.45
Buk: Bet365
Analiza:
Na dzisiaj wybrałem spotkanie z włoskiej ekstraklasy. Spotkanie pomiędzy wszystkim nam znanym Trantino i Latiną. Zaskakujące może być ostatnie spotkanie tych drużyn, w którym zwycięska była drużyna dzisiejszych gości. Jeśli jednak przejrzeć starsze spotkania to zespół Andreoli nie miał nic do powiedzenia. Trentino to aktualnie niezagrożony lider, natomiast Latina zajmuje 8 miejsce w Serie A1 i walczy o grę w play-offach. Trentino po niespodziewanej porażce w LM idzie jak burza i zapewne pokaże to również w dzisiejszym spotkaniu. Dla odważniejszych można spróbować gładkie 3-0. Ja jednak zakładam, że jeden set jest w zasięgu przyjezdnych, więc handicap wskazany. Tym niemniej pewny. Pozdrawiam

rayu 32

rayu

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - WTA Charleston
Spotkanie: M. Bartoli - V.Dushevina
Typ: DW 2-0
Kurs: 1.90
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Na dzisiaj wybrałem mecz pomiędzy Bartoli a Dusheviną. Dushevina rozegrała wczoraj swoje pierwsze spotkanie z Chinką Chan, które co prawda wygrała 2:0 ale już w drugim secie blisko było niespodzianki. Co do Marion, jej chyba nie muszę przedstawiać, w ostatnim turnieju w Miami uległa naszej najlepszej tenisistce, ale przecież Dushevina to nie Radwańska Ogólnie Bartoli w bardzo dobrej formie, pokonała przecież Azarenkę ! Natomiast Vera wygrane przeplata z porażkami. W rankingu WTA dzieli je 71 pozycji, co może nie jest najważniejsze ale ukazuje nam pozycję zawodniczek. Reasumując, Bartoli w dobrej formie nie powinna mieć dzisiaj problemów ze zwycięstwem z niżej notowaną przeciwniczką, dodam także, że H2H tych zawodniczek to 1:0 dla Bartoli (biorąc pod uwagę spotkanie nie starsze niż 2 lata). C&#39;mon Marion !

rayu 32

rayu

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - WTA Charleston
Spotkanie: V.Williams - I.Benesova
Kurs: 1.83
Analiza:
Jako, że livesports.pl niejako mnie oszukał, bo mecz Bartoli odbędzie się dopiero jutro, na dzisiaj wybieram spotkanie pomiędzy jedną z sióstr Williams a Czeszką Benesovą. Zawodniczki spotkały się ze sobą 3 razy ale były to bardzo zamierzchłe czasy gdzie Williams nie była na 77 pozycji w rankingu WTA, jak to ma miejsce teraz, więc nie ma to większego znaczenia. Venus wróciła do gry po półrocznej absencji, w ostatnim turnieju w Miami gdzie zarzymała ją dopiero Agnieszka. Po drodze pokonała zawodniczki takie jak: Kvitova, Wozniak, Ivanovic - więc są to znane nazwiska, być może niektóre pod formą.. Co do Benesovej, w Charleston rozegrała do tej pory 2 spotkania z Klepac (365.) i Pliskovą (144.). Były to 3-setowe pojedynki, więc Iveta może być już troszkę zmeczona. Williams &quot;wjeżdża&quot; na świeżości i wydaje mi się, że jak zepnie poślady to 2-0 powinno wejść bez większego problemu. Polecam i pozdrawiam.

Otrzymane punkty reputacji: +2
rayu 32

rayu

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - WTA Charleston WD
Spotkanie: Huber L./Raymond L. - Jans K./Kudryavtseva A.
Kurs: 1.50
Analiza:
Na pierwszy rzut oka typ nie zachęca ale jeśli spojrzeć na to z drugiej strony to 50% lokata to dość ciekawa propozycja. Wybrałem spotkanie deblistek Huber/Raymond i Jans/Kudryavtseva. Pierwsza para to ścisła światowa czołówka, z informacji jakich się doszukałem to aktualnie najlepsza para deblistek w rankingu WTA. Dzisiaj zmierzą się z parą która według livesports.pl zagrała ze sobą tylko dwukrotnie.
Oczywisty argument który stoi za faworytkami to zgranie. Panie nie występują w singlu, grają debla i znają się jak łyse konie! W pierwszym spotkaniu w Cherleston pokonały pewnie parę Lisicki/Zvonareva (6-2, 6-2). Natomiast zawodniczki Jans K./Kudryavtseva A. odprawiły równie pewnie anonimowe jak dla mnie zawodniczki ;) Chyba zbędne jest dalsze argumentowanie typu. Ja w to wchodzę i polecam zagrać Pozdrawiam

Otrzymane punkty reputacji: +2
rayu 32

rayu

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka - PlusLiga
Spotkanie: Jastrzębski Węgiel - Skra Bełchatów
Typ: 2 (-1.5)
Kurs: 1.70
Analiza:
Na dzisiaj wybrałem spotkanie w playoffach PlusLigi. Spotkanie pomiędzy hegemonem polskich parkietów a drużyną z Jastrzębia. Wynik spotkań rozegranych do tej pory to 2-0 dla Skry. Po pierwszym zaskakującym meczu, w którym Skra miała ogromne problemy z bezstresowo grającym Jastrzębiem, drugie okazało się dużo łatwiejsze (kolejno 3-2 i 3-0). Wydaje się pewnym, że Bełchatów nie będzie się narażał na stratę sił w kolejnych spotkaniach przed finałem i postara się zakończyć tą rywalizację już w 3 meczu. Oczywiście trzeba też wziąć pod uwagę to, że Jastrzębie będzie się starało ugrać coś, tym bardziej u siebie. Jednak uważam, że obecna forma Bełchatowian i determinacja pozwoli im zwyciężyć również dzisiaj, zakończyć rywalizację półfinałową i czekać na przeciwnika w finale. Pozdrawiam
Poniżej tabela, która obrazuje spotkania pomiędzy obiema drużynami z ostatnich 3 lat:

rayu 32

rayu

Użytkownik
Wracamy po krótkiej przerwie w typowaniu ;)
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Majstrów
Spotkanie: Bayern - REAL MADRYT
Typ: X2
Kurs: 1.54
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Może będę trochę nieobiektywny, ponieważ kibicuję Realowi, a Ronaldo to dla mnie BEST EVER, nie ujmując nic Messiemu. Nie ma sensu porównywać tych dwóch piłkarzy, pomimo iż oboje zajmują się zdobywaniem bramek. No ale przechodząc do dzisiejszego meczu. Bayern? Chciałoby się rzec: DUPA. Prawdopodobnie majstra Niemiec nie zdobędą, co cieszy, a nawet cieszy potrójnie ;) W LM grają nadal, no bo grają.. W 1/4 Marsylia. Wygrali? No wygrali.. Na wyjeździe i u siebie? Ano i tu i tu. Ale Marsylia.. W lidze nie wygrali od 5 spotkań, tułają się gdzieś w okolicach 10 miejsca.. Marsylie zawsze postrzegałem jako drużynę walczącą o najwyższe trofea, jeśli chodzi o rozgrywki we Francji. Reasumując Marsylia, że tak powiem pod formą, więc wstyd byłoby odpaść. Bayern w Bundeslidze dostał przecież po pysku od Lewandowskiego. Oczywiście wiem, że rozgrywki LM rządzą się swoimi prawami.. Teraz może krótko o Realu. Drużyna Realu pod wodzą Mourinho jeszcze nigdy nie była tak zmotywowana. Mają szansę zdobyć majstra, a co najciekawsze, zdobędą go. Utrą nosa maszynie Guardioli, która i tak już za długo nosi koronę. Czytając te wszystkie artykuły o tym, że Hiszpanie wygrali u dojczów tylko raz, czy tam, że Bayern jest zmotywowany i urządzą piekło Realowi, bądź Robben chce się odwdzięczyć Realowi, i stek innych bzdur. No cóż taka jest rola pismaków, żeby pisać i zrobić szum. Porównując piłkarsko obie drużyny według mnie to Real ma przewagę. Robben - łysy (prawie) jeździec bez głowy, który w meczu z Dortmundem nie zaistniał, bo defensywa Borusii kasowała każdy jego daremny przelot. Ribery - następny bezproduktywny kaskader, który ma w głowie dupakę a nie grę w piłkę. Może tyle o piłkarzach. Każdy remis w dzisiejszym meczu będzie dla Bayernu po prostu szczytem możliwości. Realowi nie przeszkodzi zbyt wysoko ścięta trawa.. Nie widzę innego finału LM jak Barcelona - Real Madryt. Niektórzy czytając moje wypociny pewnie je wyśmieją, inni wyszydzą, zaś kolejni podzielą moje zdanie. Mam tylko nadzieję, że Real zrobi swoje w dzisiejszym meczu i pokaże na co ich stać.
„Nie możemy niczego już przegrać, bo przegraliśmy jedyne trofeum, jakie mieliśmy do przegrania, czyli Puchar Króla. Odpadliśmy z rozgrywek, w których trofeum było nasze. Nie możemy już wygrać, ale lepiej zapomnieć o tym, jak odpadliśmy. Liga i Liga Mistrzów nie są nasze, więc możemy je tylko wygrać. To będziemy chcieli zrobić”. J.M
Hala Madrid !

Zasłużyli na porażkę.. Tyle.

rayu 32

rayu

Użytkownik
Bhupathi, M/Bopanna, R - Troicki, V/Wawrinka, S 1 (1,52)
Cilic, M - Berdych, T 2 (1,38)
Tipsarevic, J - Montanes, A 1 (1,30)

Później poprawię.

rayu 32

rayu

Użytkownik
Angelique Kerber @ 1.40
Barcelona @ 1.44
AKO: @ 2.02

Mimo iż typ nie wszedł cieszę się niezmiernie. Chelsea pokazała co to znaczy skuteczność. Hala Madrid!

Do góry Bottom